Testeaza scuterele electrice Niu la Electro-Tura

Testeaza scuterele electrice Niu la Electro-Tura
© foto: escutere
ADVERTORIAL. În primăvara acestui an e-scutere a adus pentru prima dată în România scuterele electrice Niu, scutere ce au avut un impact imediat pe piață datorită caracteristicilor de ultimă generație și a prețului excepțional.

Open, NIU Elektrische scooters Adres: Van Baerlestraat 108

Scuterul electric este noul trend în mobilitatea urbană. Într-o vreme în care emisiile de noxe sunt tot mai mult sub lupa autorităților, când locurile de parcare sunt tot mai puține și când cozile în trafic sunt tot mai mari, este nevoie să facem o schimbare. E-scutere.ro vine cu alternativa: scuterul electric Niu.

Niu este un concern lansat in anul 2014 în care acționarii majoritari sunt veniți din companii gen Microsoft, Huawei, BMW, Intel și care împreună s-au dedicat schimbării modului în care ne deplasăm în orașe. După un program de strângeri de fonduri și investitori care a durat doar câteva luni, Niu a lansat primul scuter electric in anul 2015. Acesta a fost modelul Niu N1 care s-a remarcat prin caracterisiticile sale inovative: motor Bosch special conceput pentru acest scuter, baterie Li-Ion Panasonic, lumini LED, sistem de monitorizare GPS și GSM, cruise control, alarmă și nu în ultimul rând aplicația pentru smartphone Niu App prin care se poate urmări activitatea scuterului, inclusiv localizarea acestuia.

2

În anul 2017 Niu a lansat modelul Niu M1 care a avut un succes și mai mare și care a depășit toate așteptările în materie de vânzări. Acest model a câștigat numeroase premii printre care și premiul RedDot pentru Design în Germania sau iDEA in Statele Unite ale Americii. Niu M1 a fost numit in presa internațională „iPhone-ul scuterelor electrice” deoarece oferă toate caracterisiticile predecesorului său dar uimește prin design.

Deși poate vă așteptați ca un astfel de vehicul să coste o avere, să știți că nu este așa. Puteți avea și dvs. unul din aceste scutere electrice începând cu 1.399 euro + TVA. Dacă faceți o analiză rapidă a pieței din Romania veți constata că nu există un produs de o asemenea calitate în această plajă de preț mai ales dacă țineți cont de garanția de 24 luni pentru toate componentele scuterului, inclusiv bateria.

Mai mult, duminică, pe data de 16 Septembrie 2018 aveți posibilitatea să testați aceste scutere electrice de la Niu la evenimentul Electro-Tura ce se va desfășura în Timișoara, pe malul Begăi, între podul Mihai Viteazu și podul Maria, pe marginea parcului Alpinet de curând amenajat. Evenimentul va avea loc între orele 13 și 18 și se poate accesa pe pagina de Facebook a celor de la e-scutere aici. Testarea scuterelor se poate face doar pe baza permisului de conducere, aceste produse nefiind destinate persoanelor sub 16 ani sau care nu posedă un permis de conducere din orice categorie.

3

Dacă doriți să aflați mai multe despre scuterele electrice Niu vă invităm pe www.e-scutere.ro pentru a vedea informațiile detaliate despre produse și pentru a consulta ultima ofertă de prețuri.

(97492)
Regulament de plasare a anunturilor