Termină casele în opt zile?

Termină casele în opt zile?
Prefectul Ovidiu Drăgănescu i-a explicat ieri premierului Călin Popescu Tăriceanu situaţia reconstrucţiei caselor inundate din judeţ, în cadrul unei videoconferinţe.

Numărul de case din Timiş, la care se execută lucrări, este de 1.423. Dintre acestea, 812 sunt în programul de reconstrucţie ANL, 86 sunt în programul Consiliului Judeţean Timiş, „Adoptă o casă”, iar 525 sunt propuse pentru reparaţii.

„Avem 631 de case finalizate pe listele ANL, deci rămân 180 încă neterminate. Am situaţia la zi”, a declarat Ovidiu Drăgănescu. Cele 180 de case trebuie finalizate cel târziu în opt zile, pentru că ministrul lucrărilor publice, Laszlo Borbely a promis că lucrările vor fi încheiate până în 15 decembrie. În ceea ce priveşte casele care necesitau reparaţii, prefectul a spus că proprietarii lor au primit materiale de construcţie, urmând să se descurce în regie proprie.

„Din ce mi-au spus primarii, la 324 de case s-au făcut aceste reparaţii, la alte 112 se lucrează, iar de 95 de case nu s-a apucat nimeni”, a mai precizat Drăgănescu. El a mai ţinut să precizeze că în ceea ce priveşte refacerea infrastructurii din Timiş afectată de inundaţii au fost alocate în total 310 miliarde lei vechi, din care aproape jumătate pentru drumuri judeţene.
Regulament de plasare a anunturilor