Terasa sau curtea ta trebuie sa arate impecabil vara aceasta

Terasa sau curtea ta trebuie sa arate impecabil vara aceasta
ADVERTORIAL. Unele dintre cele mai frumoase momente ale verii trebuie petrecute alături de prieteni, fie în vacanță, fie în curtea casei sau pe terasa de acasă. Însă ca să îți poți chema prietenii în vizită, ar trebui să și ai unde să îi primești. O curte curată, amenajată cu bun gust ar deveni cu siguranță locul perfect pentru petrecerea timpului liber.

Trebuie să fie verde, dar să aibă și un stil aparte. Ai piscină, n-ai piscină, nu-i nicio problemă! Îți poți face terasa sau curtea superbe cu ajutorul Ceramiche Mariner, unde găsești faianță și gresie de cea mai bună calitate, produse italiene la preț de producător. Iar dacă nu ai habar cum ți-ai putea face un colțișor special, profesioniștii companiei Ceramiche oferă și consiliere. Mai mult, îți pot pregăti și un proiect 3D.

Detalii poți găsi atât pe site-ul Ceramiche Mariner, cât și în showroomul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64, acolo unde vei da de specialiștii companiei.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

Compania italiană a început să comercializeze produse ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante firme de distribuție, care răspundea nevoilor diferitelor companii, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara.

Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.