Teatrul National Timisoara te cheama la spectacol! Programul lunii aprilie

De Simina Bratu
Teatrul National Timisoara te cheama la spectacol! Programul lunii aprilie
© TION: Teatrul National Timisoara te cheama la spectacol! Programul lunii aprilie
Teatrul Național Timișoara a pregătit, ca în fiecare lună, o mulțime de reprezentații pentru timișorenii care se dau în vânt după spectacole. „Avioane de hârtie”, „Boala familiei M” sau „Un Romeo și o Julieta – Un scandal urban” sunt doar câteva din producțiile puse în scenă în aprilie.

Amatorii de teatru din Timișoara se vor putea bucura de peste 20 de reprezentații dacă vor trece pe la Teatrul Național în aprilie.

Programul debutează cu „Insula” de Mihail Sebastian, în regia artistică a Mihaelei Lichiardopol. Spectacolul va avea loc vineri, 1 aprilie, de la ora 19, la Sala Mare. Sâmbătă, la Studio „Uțu”, de la aceeași oră se joacă „Oxigen” de Ivan Vîrîpaev, regia artistică aparținându-i lui Alexandru Mihaescu. Pe 3 aprilie, timișorenii sunt invitați tot la Studio „Uțu”, unde se joacă „Avioane de hârtie” în regia lui Ion-Ardeal Ieremia.

Pentru amatorii de teatru s-au pregătit și două reprezentații din „Intim” de Patrick Marber, regizorul producției fiind Peter Kerek. Reprezentațiile vor avea loc pe 5, respectiv 6 aprilie, de la ora 10, la Sala 2. Vineri, 8 aprilie, la Studio „Uțu” publicul se va putea bucura de „Cloaca” de Maria Goos, în regia Mihaelei Lichiardopol. La Sala 2, pe 9 aprilie, se joacă „Boala familiei M” de Fausto Paravidino, regia aparținându-i lui Radu Afrim. O zi mai târziu, în Sala Mare, locuitorii orașului de pe Bega sunt invitați la musicalul „Disney: Frumoasa și Bestia”.

Pe 12 aprilie, la Studio „Uțu”, s-a pregătit „Aeroport” de Ștefan Caraman, regizorul producției fiind Ion-Ardeal Ieremia. Apoi, pe 13 aprilie, în aceeași sală se joacă „Sala de Așteptare – Aeroport 2”. A doua zi, Teatrul Național Timișoara îți așteaptă publicul în Sala 2, unde va avea loc o reprezentație a producției „Meteorul” de Friedrich Durrenmatt, în regia lui Mihai Mănuțiu. Pe 15 aprilie, la Studio „Uțu”, se joacă „Terminal” de Ștefan Caraman. Sâmbătă, 16 aprilie, spectatorii sunt invitați la „Ce vine după” de Mihai Ignat. Reprezentația va fi pusă în scenă la Studio „Uțu”. Duminică, la Sala 2, publicul va putea să vadă spectacolul „Billy Mincinosul” de Keith Waterhouse și Willis Hall. Luni va avea loc o nouă reprezentație a acestei producții.

Marți, 19 aprilie, la Studio „Uțu”, se joacă „Un Romeo și o Julieta – Un scandal Urban” după celebra piesă a lui Shakespeare. Miercuri, la Sala Mare, de la ora 11, copiii vor putea să se bucure de spectacolul „Sarea în Bucate”. Joi, în data de 21, la Sala 2, vor avea loc două reprezentații ale producției „Say it Now” de Mihaela Michailov şi Marcelino Martin Valiente. Primul spectacol se joacă la ora 11, iar al doilea, la ora 19. Pe 22 aprilie, de la ora 10, în Sala Mare, se pune în scenă „O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, în regia Adei Lupu. Pe 23 și 24 aprilie, se joacă „M-am hotărât să devin prost” după Martin Page, la Studio „Uțu”.

Luna se încheie cu două reprezentații din „Scene dintr-o căsnicie” de Ingmar Bergman, în regia lui Radu Jude. Este vorba despre două reprezentații, care se vor ține la Sala 2, pe 26 și 27 aprilie.

Biletele pentru spectacole pot fi procurate de la agențiile de bilete ale Teatrului Național sau online.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor