Team Dental Clinic deschide granitele stomatologiei la Londra

Reactualizat la:
Team Dental Clinic deschide granitele stomatologiei la Londra
ADVERTORIAL – „Avem pacienți din afara granițelor, însă, de anul acesta ne dorim să creștem numărul străinilor care ne aleg pentru servicii de stomatologie. Avem un site dedicat turiștilor străini (tradus în engleză, germană și italiană) de unde aceștia pot cumpăra servicii integrate (medicale și turistice). Am înțeles că turismul medical este o întreagă industrie, iar echipa cu care lucrez este pregătită să facă față unui număr tot mai mare de pacienți străini. Pe lângă site-ul multilingv, în luna mai vom fi prezenți la o conferință internațională desfășurată la Londra. “Romanian Business without Borders” are scopul de a conecta antreprenorii români cu antreprenorii din Marea Britanie și cu siguranță vom reuși să găsim persoane cu care să colaborăm pe viitor”, afirmă dr. Vasile Caia- medic stomatolog Team Dental Clinic.


Implantologia, chirurgia și procedurile de albire sunt printre cele mai căutate de străini. Anul acesta Team Dental Clinic îți dorește o creștere de 40% a numărului de pacienți străini, aspect, care dublează cifra de afaceri a clinicii timișorene.

Calitatea serviciilor medicale, prețurile cu până la 60% mai scăzute față de restul Europei și aparatura medicală de ultima generație transformă România într-o țară căutată de străini pentru turismul medical. Conform studiilor, stomatologia și medicina estetică ocupă cea mai mare pondere dintr-o piață estimată la 500 milioane de dolari anul în România. Cu toate acestea turismul medical este un domeniu foarte puțin exploatat în țara noastră, chiar dacă sunt o mulțime de cabinete și clinici private.

Tot mai multe țări au înțeles oportunitățile create de turismul medical. India câștigă anual aproape 1 miliard de euro, iar Malaysia a extins viza pentru pacienții străini de la o lună la șase luni.

România a câștigat teren în anul 2013, odată cu modificarea legislației, ce oferă oricărui pacient asigurat în Uniunea Europeană posibilitatea de a-și deconta până la 60% din costul facturii provenite din țara noastră.

În acest context, diaspora românească joacă un rol esențial, deoarece mulți pacienți sunt români plecați peste hotare sau prietenii acestora de diferite naționalități. Diaspora românească este un element util pe termen lung în ecuația socio-economică a României. Conferința din Londra are rolul de a transforma întâlnirea cu românii plecați într-o oportunitate de dezvoltare a afacerilor pe termen lung.
Regulament de plasare a anunturilor