Team Dental Clinic a deschis granitele stomatologiei la Londra

Team Dental Clinic a deschis granitele stomatologiei la Londra
ADVERTORIAL – Conferința “Romanian Business without Borders” desfășurată la Londra în 15-16 mai la sediul Institutului Cultural Român a reunit peste 60 de antreprenori din România și din Marea Britanie.


„A fost un prilej de a crea noi conexiuni, de a le vorbi oamenilor despre serviciile noastre și de a-i atrage în România,” spune Roxandra Caia – Managing Partner la Team Dental Clinic.

La Londra, antreprenorii români s-au conectat atât cu antreprenori și/sau companii din UK, cât și cu autorități ale României în UK. Astfel au fost identificate oportunități de creștere, dezvoltare și investiție. Scopul proiectului de a crea conexiuni între antreprenori, potențiali investitori și oficialități, de a contura și întâmpina noii direcții de business a fost atins.

Emi Gal (CEO Brainient), George Bețianu (Businessman UK), Mihaela Cârmaciu (Director Consult Medical Consult Ltd), Dragoș Teglaș (Director artistic 13 shades of Romania) sau Viorel Răducănescu (Businessman UK) au fost câțiva dintre speakerii, care au vorbit atât despre tendințe de business, cât și despre cum și-au construit afaceri de succes în Marea Britanie.

Calitatea serviciilor medicale, prețurile cu până la 60% mai scăzute față de restul Europei și aparatura medicală de ultima generație transformă România într-o țară căutată de străini pentru turismul medical. Conform studiilor, stomatologia și medicina estetică ocupă cea mai mare pondere dintr-o piață estimată la 500 milioane de dolari anual în România. Cu toate acestea turismul medical este un domeniu foarte puțin exploatat în țara noastră, chiar dacă sunt o mulțime de cabinete și clinici private.

“Conferința internațională desfășurată la Londra “Romanian Business without Borders” ne-a ajutat să găsim persoane cu care să colaborăm pe viitor, ne-a conectat cu oameni valoroși și ne-a făcut să vedem o altă modalitate de a face business la nivel internațional. Avem pacienți din afara granițelor, însă, de anul acesta ne dorim să creștem numărul străinilor care ne aleg pentru servicii de stomatologie. Avem un site dedicat turiștilor străini (tradus în engleză, germană și italiană) de unde aceștia pot cumpăra servicii integrate (medicale și turistice). Am înțeles că turismul medical este o întreagă industrie, iar echipa cu care lucrez este pregătită să facă față unui număr tot mai mare de pacienți străini,” afirmă Roxandra Caia- Managing Partner Team Dental Clinic.

Implantologia, chirurgia și procedurile de albire sunt printre cele mai căutate de străini. Anul acesta Team Dental Clinic își dorește o creștere de 40% a numărului de pacienți străini, aspect, care dublează cifra de afaceri a clinicii timișorene.

În acest context, diaspora românească joacă un rol esențial, deoarece mulți pacienți sunt români plecați peste hotare sau prietenii acestora de diferite naționalități. Diaspora românească este un element util pe termen lung în ecuația socio-economică a României. Conferința din Londra a avut rolul de a transforma întâlnirea cu românii plecați într-o oportunitate de dezvoltare a afacerilor pe termen lung.
Regulament de plasare a anunturilor