Tăriceanu: ,,Alianţa nu se destramă”

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, confirmă că aseară a avut loc o întâlnire între lideri liberali şi democraţi.

O întâlnire în care s-a decis păstrarea programului şi protocolului Alianţei în formele iniţiale şi la stoparea războiului declaraţiilor publice. [PG EL]La rândul său, preşedintele PD spune că în Alianţă nu sunt probleme reale şi nici nu e vorba de un război între cele două partide.

Alianţa PNL PD nu se destramă! O spune preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu care nu vede disensiuni majore între cele două partide. Mai mult, el a precizat că întâlnirea de duminică seară a rezolvat, momentan, tensiunile din Alianţă. CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, preşedinte PNL:

,,Era nevoie de o calmare a spiritelor, să nu mai alimentăm acaestă spirală a nervilor.” În ciuda divergenţelor de opinii din ultimele zile, programul Alianţei rămâne valabil.

Nimic nu se modifică, spune Călin Popescu Tăriceanu, chiar dacă tot mai multe voci din PNL cer modificarea protocolului cu Partidul Democrat. Mai rezervat în declaraţii, liderul PD, Emil Boc, spune că este firesc ca într-o alianţă, să mai fie şi divergenţe. Emil Boc- Preşedinte PD:  

“Nu este nici un razboi intern, exista doar declaratii izolate, important este ca alianta este solida De altfel, în cadrul întâlnirii dintre liderii celor două partide, s-a convenit ca deciziile Alianţei să fie suverane în faţa celor de partid, iar în cazul problemelor importante să fie consultat preşedintele Traian Băsescu.”

Potrivit unor surse din Alianţă, şeful statului le-ar fi cerut democraţilor să îşi rezolve problemele cu liberalii cât mai curând şi să nu mai alimenteze conflictele din cadrul Alianţei.
Regulament de plasare a anunturilor