Targul de mobila si accesorii Promob 2011, la Iulius Mall Timisoara (P)

Targul de mobila si accesorii Promob 2011, la Iulius Mall Timisoara (P)
STAR EXPO în colaborare cu IULIUS MALL Timişoara organizează expoziţia cu vânzare PROMOB 2011, ediţia a VI-a, organizată în perioada 17 – 20 februarie, la demisolul şi parterul hypermarketului.

Standurile celor peste 25 de firme din Caras-Severin, Suceava, Satu-Mare, Bihor, Prahova, Timis, dar si din Ungaria, in marea lor majoritate producatori, dar si comercianti, expun o multitudine de piese de mobilier clasic, colectii de avangarda, dar si mobilier rustic, sau mobilier antic, accesorii, in dorinta de a oferi timisorenilor o paleta cat mai larga pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Pe parcursul celor patru zile vor putea fi admirate si achizitionate : bucatarii, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, usi de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoratiuni si materiale pentru amenajarile interioare si exterioare, sau vor putea fi executate pe loc proiecte, la solicitarea clientilor.

Pe perioada expozitiei – PRETURI PROMOTIONALE!

PROMOB 2011 reprezina o adevarata manifestare artistica in industria mobilei, precum si o buna modalitate de prezentare a celor mai inedite si originale creatii.

Orar de vizitare, in perioada 17 – 20 februarie, zilnic, intre orele 10 – 22.

PROMOB 2011- MOBILA PENTRU CONFORTUL TAU”, 17 -20 februarie.
Regulament de plasare a anunturilor