Târgul de mobilă şi accesorii – Promob 2010 – în cadrul Iulius Mall Timişoara

Târgul de mobilă şi accesorii – Promob 2010 – în cadrul Iulius Mall Timişoara
STAR EXPO în colaborare cu IULIUS MALL Timişoara organizează expoziţia cu vânzare PROMOB 2010, ediţia a V-a, organizată în perioada 28 – 31 octombrie, la demisolul şi parterul centrului comercial.

Standurile celor peste 25 de firme din Arad, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Bihor, Prahova, Timiş, dar şi din Ungaria, în marea lor majoritate producători, dar şi comercianţi, expun o multitudine de piese de mobilier clasic, colecţii de avangardă, dar şi mobilier rustic, sau mobilier antic şi accesorii accesorii, în dorinţa de a oferi timişorenilor o paletă cât mai largă pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Pe parcursul celor patru zile vor putea fi admirate şi achiziţionate : bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uşi de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajarile interioare şi exterioare, sau vor putea fi executate pe loc proiecte, la solicitarea clienţilor.

Pe perioada expoziţiei – PREŢURI PROMOŢIONALE!.

PROMOB 2010 reprezină o adevărată manifestare artistică în industria mobilei, precum şi o bună modalitate de prezentare a celor mai inedite şi originale creaţii.

Orar de vizitare, în perioada 28 – 31 octombrie, zilnic, între orele 10 – 22.

PROMOB 2010– MOBILĂ PENTRU CONFORTUL TĂU”, 28 -31 octombrie.




Regulament de plasare a anunturilor