Târg de Crăciun pentru deschiderea primei biblioteci de carte străină din Timişoara

1Comentariu
Târg de Crăciun pentru deschiderea primei biblioteci de carte străină din Timişoara
Echipa Babel Center din Timişoara şi-a propus să deschidă prima biliotecă de carte străină din Timişoara exclusiv pentru copii. Motiv pentru demarează campania de strângere de fonduri într-un mod inedit: pune la cale un târg de Crăciun, în cadrul căruia copiii care studiază la centrul de limbi străine vor vinde obiecte confecţionate chiar de ei.

Asociaţia Babel Education proneşte proiectul „1.500 de cărţi”, prin care se doreşte ca fiecare copil din Timişoara să aibă acces neîngradit la cărţi noi în limbi străine, editate în condiţii grafice de calitate foarte bună, în prima bibliotecă de carte străină din oraş. Primul eveniment major de strângere de fonduri va fi la Târgul de Crăciun care va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, între orele 16,30-20,00, în curtea Şcolii Babel. Copiii înscrişi la cursurile din cadrul centrului vor vinde obiecte confecţionate de ei şi vor prezenta un spectacol în engleză şi germană. De asemenea, cursanţii adulţi şi profesorii vor crea atmosfera unui târg autentic de Crăciun, servindu-i pe cei dornici cu vin fiert, gulaş şi turtă dulce. Banii obtinuţi în urma acestui eveniment vor fi utilizaţi pentru amenajarea şi dotarea iniţiala cu cărţi a Bibliotecii Copiilor (aceeaşi clădire cu centrul Babel, strada Tudor Vladimirescu 9). Proiectul va continua timp de un an, timp în care se vizează atragerea de fonduri şi donaţii de volume, pentru atingerea obiectivului de 1.500 de cărţi în dotarea viitoarei biblioteci de carte străină. Companiile şi persoanele fizice care doresc să contribuie la proiect sunt invitate să contacteze iniţiatorii la office@babeljunior.ro sau la numărul de telefon 0256-244.404. Informaţii suplimentare şi detalii despre proiect se pot obţine pe site-urile www.babeljunior.ro şi www.1500carti.ro.

Alexandra Pleşa1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor