Targ caritabil pentru a asigura o masa calda pentru aproximativ 50 de copii de la o scoala din Timisoara

De Adrian Panduru
Targ caritabil pentru a asigura o masa calda pentru aproximativ 50 de copii de la o scoala din Timisoara
© TION: Targ caritabil pentru a asigura o masa calda pentru aproximativ 50 de copii de la o scoala din Timisoara
Şcoala Gimnazială nr. 15 Timişoara a organizat un târg cu scop umanitar care să vină în sprijinul copiilor cu o situaţie materială precară, în centrul Timișoarei. La această școală mulți dintre copii provin din familii nevoiașe. De altfel, școala oferă o masă caldă pe zi pentru aproape 50 de copii.

La acest târg au fost expuse spre vânzare lucrări hand-made, având ca tematică primăvara şi Învierea Domnului. Lucrările au fost realizate de elevii şcolii, sub îndrumarea cadrelor didactice coordonate de directorul unităţii, Iulian Lucian Fota.

„Şcoala Gimnazială nr. 15 este o şcoală căreia îi pasă, este atentă şi se preocupă în permanenţă ca elevii să beneficieze de tot ce este mai bun, de condiţii materiale optime şi resurse umane bine pregătite. Ea asigură şanse egale în educaţie tuturor elevilor, indiferent de etnie şi statut social, promovând implicarea activă a comunităţii în viaţa şcolii şi a şcolii în viaţa comunităţii”, spune directorul școlii Iulian Lucian Fota.
.
La această școală învață aproximativ 200 de copii, mulți proveniți din familii nevoiașe.

„Am încercat prin această acţiune să strângem fonduri pentru ca aceşti copii nevoiaşi să poată beneficia de o masă caldă şi de îndrumare de specialitate în efectuarea temelor şi pregătirea lecţiilor pentru a doua zi. Considerăm că este foarte important ca dascăli să ne implicăm cu adevărat în viaţa şi educarea elevilor noştri, conştienţi fiind că nu este o muncă uşoară. Ea implică seriozitate, consecvenţă, multă dăruire şi multă dragoste oferită acestor copii”, spune directorul școlii.

Târgul a avut loc în perioada 20-22 aprilie.

Școala nr 15 asigură masa, în mod gratuit pentru 48 de copii nevoiași, fără nicio contribuție venită din partea părinților, prin donații și sponsorizări de la oameni cu suflet. Cei care doresc să întindă o mână acestor copii sunt așteptați pentru a-i cunoaşte, și pentru a-i spijini la sediul școlii aflat pe Str. Chişodei, Nr. 1. Telefon: 0726767447, e-mail: scnr15@yahoo.com.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor