Tamplaria PVC de cea mai buna calitate se realizeaza la Timisoara

Reactualizat la:
Tamplaria PVC de cea mai buna calitate se realizeaza la Timisoara
ADVERTORIAL. De 16 ani, timişorenii care vor să îşi monteze tâmplărie PVC cu geam termopan de calitate au la dispoziţie oferta unei societăţi care oferă produse şi servicii la cele mai înalte standarde.


Sunt 16 ani de cand societatea Easteuro oferă clienților o gamă variată de ferestre, realizate din profile de clasă superioară, având un design unic, pentru toate gusturile. Acestea sunt disponibile pentru amenajarea oricărui tip de spațiu, în conformitate cu reglementările tehnice existente.

Caracteristicile produselor comercializate sunt la cel mai înalt standard. Sunt utilizate sisteme de profile cu 4, 5 sau 6 camere, cu rigiditate ridicată și rezistență la încovoiere, pentru o adâncime de construcție de 73 mm. De asemenea, produsele au grosimea peretelui exterior de la 2,5-3 mm, etanșare cu 2-3 rânduri de garnituri, coeficient de transfer termic de 1,27 W/m2K pentru profile armate, dar și rezistență ridicată la condiții de mediu. Ferestrele au dimensiunile măsurate, cu unul sau mai multe canaturi, fixe sau mobile, cu deschidere simplă sau oscilo-batantă. Formele clasice ale ferestrei pot fi înlocuite cu unele neregulate, potrivite oricărui tip de spațiu.

Având o experiență de aproape 16 ani, Easteuro încearcă să vină în întâmpinarea clienților care doresc să renoveze sau să construiască imobile de orice fel, oferind tâmplărie PVC cu geam termopan de calitate, cu accesoriile aferente. De asemenea, personalul calificat din cadrul companiei oferă servicii de specialitate în domeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan.

Easteuro vă construiește fereastra ideală!
Regulament de plasare a anunturilor