Sute de dascali din toata tara vin la Timisoara

2Comentarii
Sute de dascali din toata tara vin la Timisoara
Peste 300 de profesori din mediul preuniversitar din întreaga ţară se vor întâlni la Timişoara în următoarele zile, în perioada 19-20 noiembrie 2010, la Forumul Inovatorilor în Educaţie. La eveniment vor participa dascălii care au realizat diverse proiecte inovative de utilizare a noilor tehnologii în procesul de predare-învăţare în ultimii trei ani.

Scopul proiectului este acela de a spori calitatea educaţiei, prin integrarea tehnologiei în activităţile zilnice de predare, învăţare şi cercetare. Astfel, la Timişoara se vor aduna cadrele didactice care au derulat proiectele cele mai interesante din punct de vedere al desfăşurării activităţii didactice, dar şi în afara orelor de curs. Profesorii şi elevii implicaţi au participat, alături de dascăli din alte ţări europene, la diverse proiecte şi concursuri internaţionale şi au intrat astfel în contact cu sistemele de învăţământ folosite în alte state. Vineri şi sâmbătă, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara profesorii îşi vor etala proiectele pe marginea temei „Comunitate, colaborare şi tehnologie inovativă în şcoli”. Dascălii vor participa cu proiecte la trei secţiuni: Comunitate, Colaborare şi Tehnologii. Câştigătorii acestora vor participa la Forumul European în Educaţie, care are loc în primăvara lui 2011. Proiectele pe care cadrele didactice le vor prezenta în cele două zile vizează probleme de ecologie, de protejare a naturii şi a mediului înconjurător etc. Evenimentul este organizat de Fundaţia EOS, în parteneriat cu Microsoft România, care dezvoltă programul „Parteneri pentru Educaţie“. Derularea programului permite cadrelor didactice să îmbine tehnologia cu procesul de învăţare şi să îi ajute pe elevi să îşi atingă obiectivele stabilite în procesul educaţional.

M.M. Hojda2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor