Sute de copii au fost in taberele din Timis, de la Cheveres si Poieni Strambu

De Adrian Panduru
Sute de copii au fost in taberele din Timis, de la Cheveres si Poieni Strambu
A început școala, iar taberele pentru copii s-au încheiat. În cele două tabere care mai funcționează în Timiș – Chevereș și Poieni Strâmbu – au fost sute de copii pentru a-și petrece o perioadă din vacanța mare. De asemenea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Timiș a organizat, pe parcursul verii, mai multe tabere sociale și tabere pentru persoanele cu dizabilități.

În județ au mai rămas două tabere, care se află sub umbrela Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Timiș. Este vorba de cea de la Chevereșu Mare și cea de la Poieni Strâmbu. În tabăra de la Chevereșu Mare sunt 45 de locuri de cazare, iar în cea de la Poieni Strâmbu sunt disponibile 57 de locuri. Sub umbrela DJST mai sunt alte trei centre de agrement, dar acestea sunt închise.

În vacanța de vară, în perioada 25 iunie – 11 septembrie, au avut loc la Centrul de agrement Chevereșu Mare 10 excursii/serii de tabără la care au participat 352 de persoane, iar la Centrul de agrement Poieni Strâmbu au avut loc 8 excursii/serii de tabără la care au participat 274 de persoane.

Taberele pentru persoanele cu dizabilități și cazuri sociale au avut loc în perioada august – septembrie 2016.

Astfel, în perioada 09.08.2016 – 14.08.2016 s-a desfășurat tabăra pentru persoanele cu dizabilități la Arieșeni, jud.Alba la care au participat 14 persoane ( 7 persoane cu dizabilități și 7 însoțitori). În perioada14.08.2016 – 19.08.2016 s-a desfășurat tabăra pentru persoanele cu dizabilități la Luminița – Eforie Nord, jud.Constanța, la care au participat 36 persoane (18 persoane cu dizabilități și 18 însoțitori

Serviciile de cazare și masă pentru persoanele cu dizabilități au fost achitate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, iar transportul a fost achitat de beneficiarii taberei pentru persoanele cu dizabilități.

În perioada 14.08.2016 – 19.08.2016 s-a desfășurat tabăra socială la C.A Luminița – Eforie Nord, jud.Constanța la care au participat 43 persoane (39 elevi +4 însoțitori). Elevii provin de la unitățile de învățământ din județul Timiș (Școala Gimnazială Izvin, Școala Gimnazială Bucovăț, Liceul Teoretic Peciu Nou,Școala Gimnazială Coșteiu, Școala Gimnazială Mașloc, Școala Gimnazială Belinț, Școala Gimnazială Jimbolia, Școala Gimnazială Valcani, Școala Gimnazială nr.30 Timișoara, Școala Gimnazială nr.7 Sfânta Maria Timișoara, Școala Gimnazială Dudeștii Noi, Școala Gimnazială Comloșu Mare, Liceul Teoretic Recaș, Liceul de Arte Plastice Timișoara, Liceul cu Program Sportiv Banatul Timișoara, Liceul Teoretic Grigore Moisil Timișoara).

În perioada 30.08.2016 – 04.09.2016 s-a desfășurat tabăra socială C.A Luminița – Eforie Nord, jud.Constanța la care au participat 43 persoane (39 minori + 4 însoțitori ). Minorii provin de la Centrele de plasament de la Lugoj și Găvojdia, jud.Timiș.

Serviciile de cazare, masă și transport privind desfășurarea taberei sociale au fost achitate integral de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor