Surprize pentru copii la Zoo Timisoara

9Comentarii
Surprize pentru copii la Zoo Timisoara
Surpriză pentru timişorenii care au trecut duminică pragul Grădinii Zoologice de la Pădurea Verde. Intrarea a fost gratuită pentru copii, care s-au întâlnit la Zoo cu Albă ca Zăpadă cu ocazia Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor. O altă „surpriză” este că fostul şef de la Zoo Timişoara, Mihăiţă Afrenie, va fi dat afară…

Grădina Zoologică din Timişoara a fost luată cu asalt de vizitatori, mici şi mari, duminică.

Cum Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor este sărbătorită în data de 9 august, care cade anul acesta într-o zi de luni, reprezentanţii primăriei s-au gândit să organizezeze mai multe manifestări cu această ocazie duminică.

Au fost organizate mai multe activităţi pentru copii, iar vizitatorii au avut la dispoziţie un ghid care le-a prezentat Grădina Zoologică. Cei mici au fost întâmpinaţi la Zoo de Alba ca Zăpada, alături de care s-au distrat copios. În plus, intrarea a fost liberă pentru copii duminică.

Din păcate, nimeni din partea Primăriei Timişoara nu s-a gândit să anunţe dinainte aceste lucruri, pentru ca de aceste manifestări să se bucure cât mai mulţi micuţi… Lipsa aceasta de comunicare poate fi cauzată şi de faptul că cel care s-a ocupat până acum de administrarea Grădinii Zoologice din Timişoara şi toate proiectele implementate aici, medicul veterinar Mihăiţă Afrenie, îşi pregăteşte bagajele de plecare. El susţine că a fost anunţat că urmează să fie pus pe liber. La mijloc ar fi se pare unele neînţelegeri avute cu directorul Direcţiei de Mediu a municipalităţii, Vasile Ciupa. Iar Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 63, care stabileşte un număr maxim de posturi în administraţia locală şi aduce disponibilizări la primărie, poate fi ocazia perfectă pentru unii şefi din instituţia de pe Bulevardul C. D. Loga de a scăpa de angajaţii nedoriţi. Mai ales că Grădina Zoologică nu mai funcţionează acum ca serviciu public separat, fără personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local Timişoara, ci a fost transformată în compartiment în cadrul Direcţiei de Mediu şi în subordinea viceprimarului Adrian Orza, Afrenie fiind în primă fază retrogradat din funcţia de şef serviciu în cea de simplu inspector de specialitate.

Reamintim că Grădina Zoologică funcţionează de marţi până duminică, între orele 10.00-20.00, dar intrarea vizitatorilor este permisă până la ora 19.30. Lunea este închis.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor