Studentii Universitatii Politehnica Timisoara vor evalua online cadrele didactice

De Marcel Hoster
3Comentarii
Studentii Universitatii Politehnica Timisoara vor evalua online cadrele didactice
© foto: UPT
Un model folosit deja cu succes la desemnarea „Profilor buni”, concursul național derulat de asociațiile studențești, dar și de colegii de la Universitatea de Vest, va fi folosit acum și de cei de la Universitatea Politehnica le vor da note profesorilor pentru prestația lor la ore, prin intermediul unei platforme online.

Universitatea Politehnica Timișoara va cunoaște care este opinia studenților legată de modul de predare al cadrelor didactice, după ce a demarat un proiect pilot prin care studenții se vor putea implica în procesul didactic și vor da note profesorilor. Mai precis, în perioada 20 – 29 noiembrie 2017, studenții vor evalua procesul didactic prin intermediul unei platforme online, dezvoltate în cadrul UPT.

Selectarea disciplinelor pentru evaluare se va face la nivelul decanatelor facultăților, acestea punând la dispoziția studenților coduri specifice pentru fiecare disciplină în parte. Evaluarea se realizează prin accesarea anonimă de către studenți a platformei electronice, introducerea codului de acces și evaluarea propriu-zisă prin răspunsuri la întrebările din chestionar.

În acest semestru se vor evalua disciplinele din semestrul II al anului universitar 2016-2017. La evaluare participă studenții de la ciclurile licență și master. Dacă până în prezent astfel de evaluări se realizau doar prin completarea unor formulare tipărite, noutatea acestui an o reprezintă platforma online dezvoltată în cadrul UPT.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor