Studenţii din Timişoara vor un Complex fără aurolaci

49Comentarii
Studenţii din Timişoara vor un Complex fără aurolaci
Studenţii s-au săturat de aurolacii care îşi fac veacul prin Complexul Studenţesc din Timişoara. Le dau târcoale când stau la coadă la fast-food, sperie studentele când se lasă seara şi nu îi lasă pe studenţi în pace nici când ies la o terasă, la un suc. Tocmai de aceea, studenţii au iniţiat o petiţie pentru a scăpa de persoanele fără adăpost.

În doar patru zile, petiţia a strâns aproape 500 de semnături. „Este dezolant ca în timp ce studentul doreşte să aibă un moment de relaxare sau pur şi simplu să ia masa pe una dintre terasele Complexului să aibă imaginea unui grup de persoane care tot timpul au substranţe halucinogene şi se afla sub influenţa lor, devenind chiar şi violenţi”, se arată în petiţia destinată Primăriei Timişoara şi conducerilor Universităţii de Vest şi Universităţii Politehnica.

Iniţiatorul petiţiei, Dragoş Beţiu, este hotărât să înainteze petiţia destinatatorilor când va fi semnată de peste 1000 de studenţi. „M-am săturat demult să văd ce e acolo, numai că am tot sperat ca autorităţile să facă ceva. Se pare că am aşteptat degeaba. În Complex nu poţi mânca liniştit şi nu de puţine ori am văzut fete plângând pentru că s-au legat aurolacii de ele”, ne-a spus Dragoş.

„Dragoş ne-a contactat pe messenger prima dată şi a întrebat dacă putem să îl ajutăm cu o petiţie la noi pe site. Asta a fost chiar înainte de sărbători. I-am promis că după ce revenim din vacanţă secţiunea respectivă va fi gata, iar restul a venit de la sine”, povesteşte Ovidiu, administratorul site-ului care găzduieşte petiţia.

Dragoş speră ca în două-trei săptămâni să se ajungă la peste 1000 de semnături. „Am făcut petiţia online pentru că este mai practic decât să mergem în fiecare cămin, din uşă în uşă, pentru a strânge semnături de la studenţi”, a adăugat acesta.

Toţi cei care doresc să semneze petiţia împotriva aurolacilor din Complexul Studenţesc o pot face pe site-ul http://petitie-online.complexvirtual.ro/.49Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor