Studentii de la Universitatea de Vest pleaca in tabere gratuite

2Comentarii
Studentii de la Universitatea de Vest pleaca in tabere gratuite
Peste 200 de studenţi de la Universitatea de Vest din Timişoara vor pleca în perioada următoare în tabere, având de ales între 128 de destinaţii pe litoral şi 79 la munte. Deşi în alţi ani, în luna iulie, studenţii erau deja plecaţi în tabere, în acest an procedura a fost întârziată din cauza soluţionării dificile a contestaţiilor privind furnizorii de servicii.

Astfel, în acest an, numărul de locuri pentru universitate a fost anunţat abia în data de 2 august. Universitatea de Vest din Timişoara are alocate în această vară 207 locuri de tabără pentru studenţii care şi-au depus dosarul. În ceea ce priveşte organizarea procedurii la nivelul Universităţii de Vest din Timişoara, majoritatea listelor cu studenţii care au depus dosare au fost centralizate de Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT, au fost făcute clasamentele în funcţie de punctaje şi s-a făcut o împărţire pe facultăţi proporţională cu cifra de şcolarizare. Excepţie fac trei facultăţi (Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţele Comunicării , Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie), ale căror liste întocmite de propriile secretariate nu conţin şi datele de contact ale studenţilor. Aşadar, cei care se află în această situaţie sunt rugaţi să contacteze Casa de Cultură a Studenţilor pentru a se asigura că îşi vor primi locul de tabără, la numărul de telefon 0256 496 711.

Din totalul locurilor de tabără alocate universităţii, studenţii vor putea alege între 128 de destinaţii pe litoral şi 79 la munte. Prima serie de studenţi va pleca din Timişoara peste două zile.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor