Studentii au alegeri la Universitatea de Vest

1Comentariu
Studentii au alegeri la Universitatea de Vest
Forfotă mare la Universitatea de Vest din Timişoara. În următoarele zile, studenţii îşi vor alege reprezentanţii în consiliile de administraţie ale facultăţilor. Marţi se încheie campania electorală a studenţilor candidaţi, iar miercuri şi joi tinerii îşi vor desemna reprezentanţii.

În zilele 17 şi 18 noiembrie, între orele 9.00 – 21.00, pe baza carnetului de student sau a unui act de identitate, studenţii îşi vor putea vota candidatul preferat. „Fiecare facultate va avea o comisie care va asigura buna desfăşurare a alegerilor şi care va avea o evidenţă a tuturor studenţilor facultăţii. Pe lângă membrii comisiei electorale, există posibilitatea ca cei doritori să urmărească desfăşurarea alegerilor în calitate de observatori, fie că sunt studenţi candidaţi, profesori, membri ai unor ONG-uri relevante, foşti studenţi reprezentanţi sau membri ai presei”, ne-a spus Roxana Cioclov, care se ocupă de relaţia de presa la OSUT.

Campania electorală a început săptămâna trecută, în 8 noiembrie, iar în acestă perioadă studenţii s-au familiarizat cu numele, motivaţiile şi propunerile celor care candidează. Fiecare dintre studenţii candidaţi a avut dreptul de a stabili modul în care doreşte să se promoveze (afişe, fluturaşi, prezentări în cadrul cursurilor, promovare on-line etc). Pentru a putea afla mai multe detalii despre cei care aspiră la postul de student consilier, CV-urile acestora sunt disponibile pe site-ul OSUT – www.osut.ro. Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara este organizatorul evenimentului.

Iată programul alegerilor, în cele două zile, pe facultăţi:

17 noiembrie (holul UVT de pe bd. Vasile Parvan): Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie, Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie, Ştiinţele Comunicării, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Fizică, Facultatea de Matematică-Informatică, Facultatea de Sociologie-Psihologie şi Facultatea de Chimie, Biologie şi Geografie;

18 noiembrie (sediul fiecărei facultăţi): Facultatea de Chimie, Biologie şi Geografie, Facultatea de Drept şi Administraţie Publică, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Muzică şi Facultatea de Arte Plastice şi Design.

M. M. HOJDA1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor