Studenti din intreaga tara asteptati sa se inscrie la StudentFest 2013

De M. Hoster
Studenti din intreaga tara asteptati sa se inscrie la StudentFest 2013
Studenti din intreaga tara asteptati sa se inscrie la StudentFest 2013
StudentFest, cel mai mare festival de artă și cultură studențească  din România, îşi aşteaptă participanţii să se înscrie la eveniment până pe 24 martie. Sunt aşteptaţi tinerii din Timișoara și din afara ei, care vor să ia parte la workshop-urile din cadrul celor 9 secțiuni: Arhitectură, Arte plastice, Dans, Design vestimentar, Fotografie, Literatură, Publicitate, Street art, Teatru. Tinerii doritori se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.studentfest.ro, completând un formular online.

StudentFest 2013, care abordează în acest an tema PARADOX, invită studenţii pasionaţi de artă şi cultură să facă parte din cei 260 de participanţi ai festivalului, care vor lua parte la 7 zile intensive de creaţie şi activităţi. Grupul ţintă este format din tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 25 ani, studenţi la una dintre universitățile din România. Aceştia au posibilitatea să-şi aleagă secţiunea la care doresc să participe, şi vor trece printr-un proces de selecţie, numărul de locuri la fiecare workshop fiind limitat. Prin excepţie, în limita a maxim 10 % dintre participanţi, la festival vor putea participa şi elevi de liceu sau tineri cu vârsta sub 35 de ani, chiar dacă nu sunt studenţi. Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul evenimentului, www.studentfest.ro.

Cele 9 secţiuni din cadrul StudentFest 2013, arhitectură, arte plastice, design vestimentar, street art, dans, fotografie, literatură, publicitate şi teatru îi aşteaptă pe tinerii interesați să participe la o experiență inedită care îi va ajuta să acumuleze cunoştinte şi să dobândeasca noi abilităţi în domeniul ales de fiecare în parte.

De asemenea, nu se percepe nicio taxă de participare, iar tinerilor care vin din afara municipiului Timişoara le va fi asigurată  cazarea, în cămine ale Universităţii de Vest din Timişoara.

În acelaşi timp nu trebuie uitat faptul că StudentFest caută şi artişti care să se afirme în cadrul festivalului, formularul de înscriere pentru aceştia aflându-se tot pe site-ul evenimentului.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT organizează  festivalul de artă şi cultură studenţească StudentFest în perioada 11-20 aprilie. Scopul principal al proiectului este crearea unui mediu propice dezvoltării personale a tinerilor artişti şi a unei platforme de educaţie non-formală pentru aceştia.

StudentFest a debutat în 1992, inițial ca un protest împotriva cenzurii libertății de exprimare. În decursul acestor ani a avut peste 7 000 de participanți și invitați speciali, rolul principal al acestui eveniment fiind acela de a instiga la creativitatea și cultivarea spiritului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor