Strugurii din soiul Red Globe sunt acum disponibili si la Timisoara

Reactualizat la:
2Comentarii
Strugurii din soiul Red Globe sunt acum disponibili si la Timisoara
© TION: Strugurii din soiul Red Globe sunt acum disponibili si la Timisoara
ADVERTORIAL. Cum v-ar plăcea să aveţi toamna, în grădina de acasă, un strugure cu boabe mari, zemoase? Soluţia s-ar putea numi strugurele Red Globe, un soi californian brevetat, disponibil acum pe www.butasivitadevie.ro.


Pentru a obţine o producţie de calitate, cu struguri de calitate, aveţi nevoie de tot ceea ce este mai bun pentru via dumneavoastră. La Timişoara toate acestea se pot obţine la societatea Soarele din Vest, respectiv online, pe magazinul de specialitate deschis la adresa www.butasivitadevie.ro.

Acesta oferă celor interesaţi cele mai bune produse profesionale de specialitate, provenind din Italia: butaşi viţă de vie şi sisteme de susţinere pentru viţă de vie, care prin programul de reconversie a viţei de vie oferă la clienți și plantații ”la cheie”. Dar cel mai important produs comercializat este reprezentat de butaşii de viţă de vie altoită.

Soiul Red Globe e brevetat, fiind produs in California. Red Globe reprezintă o varietate de struguri roşii foarte mari, cu sâmburi cu pulpa tare, folosiţi în principal ca struguri de masă. Acest sortiment poate fi cultivat în aer liber în zone foarte calde cu perioade lungi de vegetație, cum ar fi California, Chile sau Australia, dar în cea mai mare parte a lumii epoca de maturare este în luna septembrie. Greutatea ciorchinului la maturitate este de 700-950 grame, cu greutatea bobului de 9-10 grame. Compoziţia strugurelui Red Globe include zahăr – 15%, respectiv – aciditate 5,2%.

Strugurii roşii sau violet sunt bogați în antociani, în timp ce cei alb-verzui conţin mai multe taninuri, în special catechine. Interesant este faptul că aceşti compuşi anti-oxidanti au o concentraţie foarte mare în piele şi în sâmburi.

Există trei specii principale de struguri: europeni (Vitis vinifera ), proveniți din America de Nord (Vitis labrusca şi Vitis rotundifolia), dar şi hibrizi francezi. Soiurile roşii includ Red Globe, Cardinal şi Flacara, un soi fără sâmburi. Informaţii suplimentare despre acest soi extrem de apreciat se pot obţine şi pe internet, la adresa: www.butasivitadevie.ro/red-globe.html

Oferta furnizorului este mai mult decât cuprinzătoare: 4000 de soiuri/clone butaşi viţă de vie de varietaţi internaţionale. Sunt soiuri italiene, spaniole, portugheze, greci, chiar şi româneşti. Întreaga gamă de butaşi oferiţi este cu proveniență certificată, fiind vorba de butaşi altoiţi, la client aceştia ajungând protejaţi cu pământ şi ambalaţi în cutii. Se comercializează o gamă extrem de largă de butaşi de vie: struguri albi sau roşii, pentru masă şi vin, chiar şi soiuri cu bobul fără sâmburi.

Pe lângă butaşi, societatea Soarele din Vest mai oferă şi întreaga gamă de produse aferente creşterii viei: şpalieri şi sârmă pentru legat vie, protecţii pentru butaşi, ancore şi tutori.

Toate produsele sunt disponibile în magazinul societății pe strada Maramures n.2 si online, la adresa www.butasivitadevie.ro.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor