Stivuitorul: Califica-te si foloseste-l LEGAL(P)

3Comentarii
Stivuitorul: Califica-te si foloseste-l LEGAL(P)
Manevrezi un stivuitor la locul de muncă însă nu ai autorizație ISCIR sau autorizația ta este mai veche de 4 ani de zile? Ţi s-a întâmplat să mergi la un interviu de angajare şi să ţi se ceară calificare pentru funcţia pe care o doreai? Firma „Confortul”, filiala Timişoara, îţi oferă cursuri de calificare, specializare, iniţiere şi în domenii variate şi extrem de căutate pe piaţa muncii.

Printre acestea se numără și cursul de specializare in meseria de stivuitorist și stagiile de reinstruire organizate o data la 4 ani pentru prelungirea valabilității acesteia. Prețurile practicate pentru ambele cursuri în această perioadă sunt unele dintre cele mai mici din Timișoara. Dacă te înscrii în această lună la cursul de stivuitorist, primeşti o reducere substanţială de preţ!

Legislația in domeniul muncii si prescripțiile tehnice ISCIR prevăd amenzi usturătoare pentru cei care manevrează orice tip de stivuitor fără a fi autorizați sau posedă autorizatii mai vechi de 4 ani de zile, precum si pedepse penale pentru cei care provoacă accidente de muncă cu daune materiale sau umane fara a fi autorizați ISCIR ca si stivuitoriști. Înainte de a te urca pe stivuitor sau de a îți pune angajații să manevreze stivuitoare fară a fi autorizați gândește-te bine la urmările pe care le pot avea aceste acțiuni. Investește acum o sumă mică în calificarea și autorizarea ta sau a personalului angajat, pentru a economisi banii pe care în mod sigur îi vei da pe amenzi mai târziu.

Cursul de stivuitorist organizat de Firma Confortul Filiala Timişoara se desfăşoară lunar, iar diploma obţinută în urma absolvirii este recunoscută în Uniunea Europeană, fără să trebuiască să susţineţi alte examene. Autorizația ISCIR este de asemenea eliberată la absolvirea cursului și dă dreptul posesorilor să manevreze orice tip de instalație de ridicat de tip stivuitor (electro, moto, transpalet ridicator, etc.). Stagiul de reinstruire pentru stivuitoriști este obligatoriu o dată la 4 ani pentru toți manevranții de stivuitoare și se organizează lunar.

Pregătirea practică se desfăşoară sub îndrumarea lectorilor autorizaţi, pe utilaje de ultimă generaţie puse la dispoziţie de firma Confortul Filiala Timişoara. Orarul de teorie şi practică este flexibil şi se stabileşte de comun acord cu toţi participanţii la curs. Mai trebuie să ştii că suporturile de curs şi materialele didactice sunt actualizate periodic pentru a fi în pas cu schimbările legislative din domeniul ISCIR.

Pentru grupe mai mari de 15 persoane aparţinând aceleaşi companii se acordă reduceri de preţ sau se pot negocia termene de plată flexibile. De asemenea, partea de pregătire practică se poate desfăşura la locul de muncă, sub îndrumarea lectorilor puşi la dispozitie de firma Confortul, în cazul în care preferaţi acest lucru.

Pentru persoanele fizice se acceptă plata în 4-5 rate flexibile fără a se percepe taxe suplimentare de curs.

Cursurile de calificare în meseria de stivuitorist / motostivuitorist se desfăşoară după următoarea programă:

Perfecţionarea pregătirii profesionale

Respectarea normelor de PM, PSI şi a Prescripţiilor tehnice ISCIR

Completarea documentelor

Pregătirea şi verificarea vehiculului pentru lucru

Efectuarea transportului şi a manipulării mărfurilor.

Identificarea defectelor apărute

Predarea utilajului şi a documentelor

La încheierea cursului, cursanţii vor susţine un examen de absolvire în urma căruia vor primi certificatul de absolvire / specializare în meseria de “Stivuitorist” şi autorizaţia de stivuitorist ISCIR valabilă pe o perioadă de 4 ani.

Detalii suplimentare despre cursul de stivuitorist puteţi obţine la numărul de telefon 0256 22 33 18, sau accesând următorul link: http://confortul.ro/curs_stivuitorist.php.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor