Eşti mic? Eşti mare? Nu contează! AGIL TE RĂSFAŢĂ ZILNIC!

Eşti mic? Eşti mare? Nu contează! AGIL TE RĂSFAŢĂ ZILNIC!

23 ore | ADVERTORIAL. Indiferent că mergi la şcoală sau la serviciu, că te plimbi sau pur şi simplu vrei să te relaxezi, AGIL ţi-a pregătit un SUPER SANDVICI. De ce să te chinui cu pacheţel de acasă? Cu doar 6,5 lei îţi poţi lua cel mai gustos sandvici. Treci pragul magazinelor AGIL din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Oţelu Roşu, bucură-te de ofertă şi răsfaţă-te! Cu un SUPER SANDVICI proaspăt, gustos, făcut cu grijă. Ca-n Banat! Pentru tine!

23 ore |
COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

14.02.2019 |
Sărbătorim dragostea la Pizzeria Roberto!

Sărbătorim dragostea la Pizzeria Roberto!

11.02.2019 | ADVERTORIAL. Pentru că februarie e luna dragostei, începe cu Valentine’s Day și se termină cu Dragobetele, de Ziua Îndrăgostiților, Pizzeria Roberto din Caransebeș vă așteaptă să sărbătoriți alături de persoana iubită! Ce poate fi mai frumos decât o cină romantică în doi?
TMK REȘIȚA ANGAJEAZĂ!

TMK REȘIȚA ANGAJEAZĂ!

11.02.2019 | REȘIȚA - TMK Reșița SA scoate la concurs mai multe posturi.
Aeroportul Timișoara, primul aeroport din România cu tur virtual în Google Maps

Aeroportul Timișoara, primul aeroport din România cu tur virtual în Google Maps

08.02.2019 | ADVERTORIAL. Aeroportul Timișoara, primul aeroport disponibil online în Google Maps Indoor, a dezvoltat o nouă facilitate pentru pasagerii săi, dar și pentru cei care doresc să facă un tur virtual al aeroportului.

ANUNT (P)

07.02.2019 | OȚELU ROȘU - Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Serviciul Fiscal Oţelu Roşu. Nr. 375/21.01.2019. Anunţul privind vânzarea pentru bunuri mobile.
Din pariul cu mine au câştigat doamnele care ne calcă pragul!

Din pariul cu mine au câştigat doamnele care ne calcă pragul!

07.02.2019 | ADVERTORIAL. Asta ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva B & G din Caransebeş, acum, la aniversarea a patru ani de activitate
Pizzeria Roberto: locul select care oferă doar CALITATE!

Pizzeria Roberto: locul select care oferă doar CALITATE!

06.02.2019 | ADVERTORIAL. La un pas distanță de centrele comerciale din Pipirig, Pizzeria Roberto din Caransebeş vă așteaptă de la primele ore ale dimineții cu mic dejunuri delicioase, pizza proaspăt coaptă pe vatră, prânzuri sănătoase și ușoare, dar și seara, la întâlniri cu prietenii, pentru a discuta și a savura o băutură într-o ambianță plăcută. Nu sunt uitați nici cei care doresc să organizeze evenimente private, pentru că Pizzeria Roberto vă stă la dispoziție cu cele 400 de locuri pe două nivele pentru petreceri și zile onomastice pentru grupuri mici și mijlocii.

ANUNT (P)

06.02.2019 | OȚELU ROȘU - Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Serviciul Fiscal Oţelu Roşu. Nr. 426/22.01.2019. Anunţul privind vânzarea pentru bunuri mobile.

02.02.2019 |
Pregătiri de vacanță: noi destinații cu zbor direct din Timișoara

Pregătiri de vacanță: noi destinații cu zbor direct din Timișoara

01.02.2019 | ADVERTORIAL. Deși sezonul estival pare a fi departe, ne putem face deja planurile pentru vacanța de vară. Agențiile de turism au stabilit deja destinațiile pentru vara lui 2019, accesibile cu zboruri directe din Timișoara, iar achiziția din timp a unor pachete turistice încă din acest sezon, poate conduce la soluția optimă din punct de vedere turistic, dar și din punct de vedere al tarifului.

ANUNT (P)

01.02.2019 | REȘIȚA - Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin - Colectare. Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice. Dosar executare nr. 14113/2018. Nr. 2397/23.01.2019. Anunţul privind vânzarea pentru bunuri mobile.
Aeroportul Internațional Timișoara,  un scurt bilanț al anului 2018 și planuri pentru 2019

Aeroportul Internațional Timișoara, un scurt bilanț al anului 2018 și planuri pentru 2019

30.01.2019 | ADVERTORIAL. 2018 a însemnat pentru Aeroportul Internațional Timișoara un an premergător pentru demararea unor investiții majore și creșterea numărului de destinații.
SCULPTOR, frumuseţe fără frontiere!

SCULPTOR, frumuseţe fără frontiere!

29.01.2019 | ADVERTORIAL. Este vorba de aparatul unic în Vestul României achiziţionat de Salonul Diva B&G. Aşadar, Salon Diva B&G are deosebita plăcere de a găzdui pe data de 12 februarie, de la ora 17, cel mai bun trainer al României în domeniu, Sorin Bratu. Despre SCULPTOR tot ce vreţi să aflaţi numai la Salon Diva din Caransebeş. Cu SORINA BRATU. O să vedeţi: FRUMUSEŢEA CHIAR NU ARE FRONTIERE!
WeSki School Muntele Mic, alegerea perfectă dacă doriți să învățați să schiați!

WeSki School Muntele Mic, alegerea perfectă dacă doriți să învățați să schiați!

28.01.2019 | ADVERTORIAL. Experimentați întreaga varietate de sporturi de iarnă, la cel mai înalt nivel, cu weSki School Muntele Mic, școală de schi și snowboard acreditată! WeSki School Muntele Mic este împlinirea de o viață a unor oameni iubitori de munte și sporturi de iarnă care în trecut visau la o școală de schi serioasă pe Muntele Mic. Iar acum visul li s-a împlinit, prin inițiativa omului de afaceri Romeo Dunca și a copiilor săi.
Mergeţi în magazinele AGIL! Vă aşteaptă o surpriză plăcută!

Mergeţi în magazinele AGIL! Vă aşteaptă o surpriză plăcută!

25.01.2019 | ADVERTORIAL. Nu mai staţi pe gânduri! Magazinele AGIL din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Oţelu Roşu vă aşteaptă cu o ofertă deosebită la Salamul cu mucegai nobil şi Salamul Chorizo

ANUNT (P)

22.01.2019 | REȘIȚA - Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin - Colectare. Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice. Dosar executare nr. 10958/2018. Nr. 1417/15.01.2019. Anunţul privind vânzarea pentru bunuri mobile.

ANUNT (P)

22.01.2019 | REȘIȚA - Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin - Colectare. Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice. Dosar executare nr. 12538/2018. Nr. 1423/15.01.2019. Anunţul privind vânzarea pentru bunuri mobile.
4 noi destinații direct din Timişoara, din septembrie 2019!

4 noi destinații direct din Timişoara, din septembrie 2019!

17.01.2019 | ADVERTORIAL 4 destinații noi și zboruri suplimentare spre alte 5 destinații, la Aeroportul Timișoara dar și reducerea frecvențelor pentru două destinații sunt noutățile pentru finalul verii 2019.
Cele mai bune prețuri pentru iubitorii de drumeții

Cele mai bune prețuri pentru iubitorii de drumeții

17.01.2019 | ADVERTORIAL. Dacă până acum nu ai trecut pragul unui magazin care comercializează haine la mâna a doua, acum este momentul. Poți să achiziționezi atât articole de îmbrăcăminte cât și încălțăminte de cea mai bună calitate la un preț de până la 80% și chiar 90% mai mic decât costul produsului achiziționat nou.
HIFU: soluţia sigură a ridurilor tale!

HIFU: soluţia sigură a ridurilor tale!

15.01.2019 | ADVERTORIAL. Doriți să vă păstrați aspectul tânăr al tenului cât mai mult timp posibil? Acest lucru îl poate face Salonul Diva B & G din Caransebeş. Aici se fac tratamente faciale cu cel mai avansat concept estetico-medical FACE LIFT PRO cu tehnologia HIFU.
(P)

(P)

15.01.2019 | ADVERTORIAL. EXCLUSIVE EVENTS by Denisia Tunea organizează în perioada 25-27 ianuarie 2019, în Caransebeș, incinta Restaurantului Regal Ballroom primul târg de nunți al anului 2019, unde veți putea găsi propunerile potrivite în materie de: rochii de mireasă și costume pentru mire, inele de logodna si verighete, aranjamente florale, mărturii și invitații, service foto-video. Vă invităm să vedem împreună care sunt tendințele, accesoriile, materialele propuse pentru anul 2019.
TMK REȘIȚA ANGAJEAZĂ

TMK REȘIȚA ANGAJEAZĂ

15.01.2019 |
Semineu sau termosemineu – ce se potriveste mai bine casei tale?

Semineu sau termosemineu – ce se potriveste mai bine casei tale?

11.01.2019 | ADVERTORIAL. Ti s-a intamplat vreodata sa te uiti in locuinta si simti ca lipseste ceva care iti aduce aminte de copilarie? Sau cand te intorci din drumurile tale sa iti doresti sa te bucuri de mai mult confort termic, in compania unei carti relaxante si a unei cani de ciocolata calda sau vin fiert?
Mănânc tradiţional, trăiesc sănătos! Cu AGIL!

Mănânc tradiţional, trăiesc sănătos! Cu AGIL!

10.01.2019 | ADVERTORIAL. Vai, după Sărbători nu mai pot să mănânc carne, trebuie să evit mezelurile, mă gândesc să slăbesc. Toţi spunem aşa, nu? Şi este bine să ne gândim să trăim sănătos. Doar că putem face asta mâncând carne de la AGIL, savurând mezeluri de la AGIL, slăbind frumos cu produsele AGIL. ÎNCERCAŢI! Într-o lume a aditivilor cum să nu încerci un salam fără E-uri? Într-o lume a produselor de toate felurile, cum să nu încerci unul autentic de la AGIL? Încercaţi-le pe toate! Le găsiţi la toate magazinele AGIL din Reşiţa, Caransebeş, Oţelu Roşu, Bocşa. Chiar mai există mezeluri bune! Mănâncă tradiţional, trăieşte sănătos! Cu AGIL!

ANUNT (P)

09.01.2019 | REȘIȚA - Ministerul Finanţelor Publice. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice. Dosar executare 672/2018. Nr. 44513/ 27.12.2018. Anunţul privind vânzarea pentru bunuri mobile. Anul 2018, Luna 12, Ziua 27.
Vești bune la început de an, la Aeroportul Timișoara

Vești bune la început de an, la Aeroportul Timișoara

05.01.2019 | ADVERTRIAL. O nouă companie aeriană va începe operarea începând cu luna iunie cu zboruri directe din Timișoara spre și dinspre Germania. Este vorba de Eurowings – o companie aeriană low-cost subsidiară companiei Lufthansa. Începând cu 3 iunie 2019, compania va opera zboruri spre și dinspre Stuttgart (Germania).
Felicitare Salon Diva

Felicitare Salon Diva

30.12.2018 |
Felicitare Silviu Hurduzeu

Felicitare Silviu Hurduzeu

30.12.2018 |
Felicitare Ioan Popa

Felicitare Ioan Popa

30.12.2018 |
Felicitare Felix-Cosmin Borcean

Felicitare Felix-Cosmin Borcean

30.12.2018 |
Felicitare Luminița Jivan

Felicitare Luminița Jivan

30.12.2018 |
Felicitare Marcel Vela

Felicitare Marcel Vela

30.12.2018 |
Felicitare Ion Mocioalcă

Felicitare Ion Mocioalcă

30.12.2018 |
Felicitare Ioan Narcis Chisăliță

Felicitare Ioan Narcis Chisăliță

30.12.2018 |
Felicitare Flavius Nedelcea

Felicitare Flavius Nedelcea

30.12.2018 |
Felicitare Ionuț-Mihai Popovici

Felicitare Ionuț-Mihai Popovici

30.12.2018 |
Felicitare Dumitru Rujan

Felicitare Dumitru Rujan

30.12.2018 |
ANUNȚ DE PRESĂ

ANUNȚ DE PRESĂ

27.12.2018 |
 
Inapoi
123456