Staţiunea Buziaş îi aşteaptă pe timişoreni

5Comentarii
Staţiunea Buziaş îi aşteaptă pe timişoreni
Staţiunea Buziaş vrea să atragă timişorenii. Directorul staţiunii balneare Buziaş, Sorin Munteanu, a anunţat derularea unui program destul de ambiţios de investiţii, prin intermediul căruia să poată fi oferite turiştilor condiţii cât mai bune şi mai variate de petrecere a timpului liber.

„Timişoara rămâne în continuare principalul punct de unde dorim să atragem turiştii”, a arătat Munteanu. Societatea de tratament balnear Buziaş este cotată la bursă, acţionarul majoritar fiind SIF Transilvania. Din 2005 a fost demarat un proces amplu de renovare a societăţii, de îmbunătăţire a bazei materiale de cazare dar şi a celei de tratament balnear. Acest proces este realizat în paralel cu cel de restructurare a clientelei. Investiţiile deja realizate sunt în valoare de 15 milioane de lei şi au presupus creşterea gradului de confort, hotelul Parc a fost reclasificat de la două la trei stele, fiind modernizată şi baza de tratament balnear. Piscina hotelului este în extindere, la fel şi baza de tratament. Referitor la bazinul hotelului Parc, aceasta va avea 24 lungime şi 7 lăţime. Acoperirea va fi realizată din două piramide luminatoare, printre dotările incinte vor fi două jacuzzi dar şi jocuri de apă. Lucrarea va fi finalizată în martie 2009.De asemenea, Hotelul Buziaş va ajunge la patru stele sau trei stele plus. În 2008, faţă de 2005, societatea a înregistrat o creştere de aproape 200% a veniturilor. Pe lângă investiţiile pentru creşterea confortului s-a insitat asupra calificării şi recalificării personalului, am mai aflat de la Sorin Munteanu. În prezent, sunt în derulare noi investiţii, în strategia pe termen lung fiind prevăzută renovarea părţii vechi a staţiunii, cea aflată în proprietatea societăţii, aici fiind incluse vechiul Casino, Vila Imperial şi Vila Phoenix.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor