Spectacolele lunii decembrie. Program de sfarsit de an pentru iubitorii de teatru

De Dariana Bratu
Spectacolele lunii decembrie. Program de sfarsit de an pentru iubitorii de teatru
© Tion: Spectacolele lunii decembrie. Program de sfarsit de an pentru iubitorii de teatru
Spectacole mai noi sau mai vechi, reprezentații pentru copii și o mulțime de povești frumoase! Asta li se pregătește iubitorilor de teatru din Timișoara, în luna decembrie.

Teatrul Național Timișoara

Miercuri, 7 decembrie, de la ora 19, în Sala 2, Teatrul Național Timișoara pune în scenă „Copii răi”. Tot miercuri, de la aceeași oră, la Studio „Uțu” se va juca „Un Romeo și o Julieta – un scandal urban”. De asemenea, cele două spectacole se vor juca și joi, 8 decembrie. „Copii răi” este una dintre noile producții ale Teatrului Național Timișoara, așa că piesa se va pune în scenă și vineri, 9 decembrie, tot la Sala 2.

Sâmbătă și duminică iubitorii de teatru sunt invitați la două reprezentații ale spectacolului „Cloaca”, care se va juca de la ora 19, la Studio „Uțu”.

Joi, 15 decembrie, și vineri, 16 decembrie, în Sala 2 se va pune în scenă spectacolul „Poveste de iarnă”, care se va juca tot de la ora 19.

Spre finalul lunii, pe 18 și pe 20 decembrie, timișorenii sunt invitați să revadă una dintre mult apreciatele producții ale Teatrului Național Timișoara, respectiv „M-am hotărât să devin prost”. Reprezentațiile vor avea loc la Studio „Uțu”, tot de la ora 19.

Nu în ultimul rând, Teatrul Național Timișoara încheie anul cu spectacolul „Billy Mincinosul”, pe 22 decembrie, de la ora 19, la Sala 2.

Mai multe detalii aici.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”

Pentru luna decembrie Teatrul Maghiar a pregătit mai multe spectacole. Marți, 6 decembrie se pregătesc două reprezentații pentru cei mici. Astfel, de la ora 9 și de la ora 11, se va pune în scenă „Scufița Roșie”, la Sala Studio.

Seria de evenimente continuă joi, 8 decembrie, cu „Hair”, de la ora 19, în Sala Mare. Sâmbătă, 10 decembrie, tot de la ora 19, spectatorii vor putea să vadă „Mai spun atât și plec…”, spectacol care se va juca la Sala Studio.

Miercuri, 14 decembrie, Teatrul Maghiar din Timișoara îi invită pe iubitorii de spectacole la „Ultima mutare”, în Sala Studio, de la ora 19. Joi, 15 decembrie, micuții sunt așteptați din nou la „Scufița Roșie”, de la ora 9 sau de la ora 11.

O zi mai târziu, în data de 16, în Sala Mare, de la ora 19, se va pune în scenă „Opera Cerșetorilor”.

Anul 2016, se încheie la Teatrul Maghiar de Stat cu două reprezentații ale spectacolului „Zi-i!”. Ele vor fi puse în scenă miercuri, 28 decembrie, și joi, la Sala Studio, de la ora 19.

Mai multe detalii aici.

Teatrul German de Stat Timișoara

Marți, 6 decembrie, copiii sunt așteptați la Teatrul German de Stat din Timișoara pentru a se bucura de o poveste minunată. Vorbim despre spectacolul „Astăzi vine Moș Nicolae”, care se va juca de la ora 10. Apoi, de la ora 11:15, va avea loc o a doua reprezentație a aceluiași spectacol.

Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19:30, se va pune în scenă „Fetița din bolul peștelui auriu”. Seria de spectacole continuă miercuri, 14 decembrie, cu „Biedermann și incendiatorii”, care se joacă tot de la ora 19:30. În data de 18 decembrie, de la aceeași oră, amatorii de teatru sunt invitați la „Deșteptarea primăverii”.

Miercuri, 21 decembrie, în scenă se va pune producția „Și cu bebe suntem șapte”. Spectacolul se va juca de la ora 19:30, în Sala Studio a Teatrului Maghiar „Csiky Gergely”.

Nu în ultimul rând, Teatrul German de Stat îi invită pe timișoreni la ultima reprezentație din an, respectiv „De fapt e frumos”, spectacol care se va juca tot de la ora 19:30.

Mai multe informații pot fi găsite aici.

Teatrul Aăuleu

Teatrul Independent Auăleu a pregătit două spectacole pentru luna decembrie. Astfel, Auăleu revine cu „Umbre pentru lacrimi”, care se va juca de două ori pe zi, de la ora 19:30 și de la ora 21, pe 9, 10, 11, 18, 19 și 20 decembrie.

De asemenea, pe 31 decembrie, de Revelion, Auăleu pune în scenă „Stăteam întinși pe pat” (în travesti). Spectacolul se va juca de la ora 19:30.

Mai multe informații aici.

Teatrul Merlin

Copiii din orașul de pe Bega vor avea încă două spectacole de care se vor putea bucura în decembrie, la Teatrul Merlin. Primul este „Magazinul cu jucării”, care se va pune în scenă pe 4 decembrie, de la ora 11 și de la ora 12:30. Apoi pe 11 decembrie și pe 18 decembrie, se vor juca câte două reprezentații din „Vine o sanie pe drum”. În ambele zile, copiii vor putea să vadă spectacolul de la ora 11 sau de la ora 12:30.

Mai multe detalii aici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !