Spectacole de comedie cu Doru Octavian Dumitru si Costel la Timisoara

Reactualizat la:
Spectacole de comedie cu Doru Octavian Dumitru si Costel la Timisoara
Amatorii de spectacole din categoria stand up comedy au parte în zilele acestea de două evenimente extraordinare. Joi 17 februarie, la Porto Arte va fi prezent Doru Octavian Dumitru iar luni 21 februarie în cadrul Stand up in the city la Porkys vine Costel.

Celebrul comic Doru Octavian Dumitru a susţinut la sfârşitul anului trecut, la Bucureşti, un spectacol în cadrul căruia a precizat că se retrage. Pare-se că a fost doar o manevră publicitară, fiindcă joi seara acesta va fi prezent în clubul Porto Arte.

Costel, coleg de trupă cu Teo şi Vio, a dat admitere la UNATC când era deja în anul IV la Politehnică, după un chef la care glumele lui au atras atenţia unui prieten. Acelasi prieten a fost cel care l-a… convins să faca stand-up. S-a urcat prima dată pe scenă cu emoţii şi fără să ştie prea bine la ce să se aştepte, dar s-a mai relaxat când oamenii au început să se prăpădească de râs.

Acum, după patru ani de facultate, ani buni de improvizaţie şi stand-up împreună cu Trupa Deko, două piese la Teatrul Foarte Mic şi la Teatrul Metropolis şi roluri în noile producţii ale lui Cristian Mungiu şi Dan Chişu, Costel este mai sigur pe el, a învăţat să speculeze imprevizibilul de pe scenă şi să îşi stabilească limite şi continuă să facă oamenii să râdă. Biletele pentru evenimentul pe care Costel îl va susţine luni, 21 februarie, de la ora 20, în Porkys Pub, costă 25 de lei. Studenţii au parte de bilete de 20 lei, dar doar dacă le cumpără în avans. Rezervările se fac la telefonul 0721.574.819.

Z.V.
Regulament de plasare a anunturilor