Specialistii confirma: 2016 este cel mai bun an pentru a investi intr-un apartament nou, in Timisoara!

Reactualizat la:
Specialistii confirma: 2016 este cel mai bun an pentru a investi intr-un apartament nou, in Timisoara!
ADVERTORIAL. Dacă te afli de mult în căutarea unui apartament și încă nu ai luat o hotărâre clară, specialiștii în Real Estate spun că anul acesta trebuie să te decizi, și chiar foarte repede. Condițiile economice sunt favorabile la nivelul întregii țări, 2016 a debutat cu dreptul din punctul de vedere al programului Prima Casă, iar prețurile au rămas la același nivel.

În ceea ce privește Timișoara, Vivalia Soarelui este ansamblul rezidențial care îți oferă poate, cele mai multe avantaje din acest punct de vedere. Iar acestea sunt:

1. Achiziția unui apartament prin programul Prima Casă sau credit imobiliar este acum în favoarea clientului. Reprezentații Vivalia ne spun că au dezvoltat parteneriate foarte bune cu principalele instituții financiare iar condițiile de acordare a creditelor dar și dobânzile percepute de către acestea, se află în prezent, la cote minime. Așadar, dacă ești eligibil pentru un credit, acum e momentul să te decizi pentru un apartament la Vivalia Soarelui.

poza-interior-articol1

2. Prețurile apartamentelor s-au păstrat la același nivel ca și în 2015. La Vivalia Soarelui prețurile continuă să fie foarte bune, începând de la 955 euro / mp util. Este o ofertă, practic de nerefuzat, ținând cont că, în acest preț, apartamentul îți este predat complet finisat cu materiale de cea mai bună calitate. La predare, apartamentul este prevăzut cu faianță, parchet, uși interioare, instalație electrică completă, doze, prize și întrerupătoare în fiecare încăpere, centrală termică individuală, radiatoare profesionale din otel, obiecte sanitare complete, aparat individual de aer condiționat dar și tâmplărie PVC cu 3 sticle și profil solbanc.

3. Apartamente noi, foarte spațioase și de o calitate superioară. Departamentul tehnic al ansamblului Vivalia Soarelui spune cu mândrie că dezvoltarea construcției respectă toate standardele internaționale, materialele folosite sunt atent alese și performante, iar finisajele sunt achiziționate doar de la furnizori de prestigiu. Mai mult, modul în care au fost proiectate aceste apartamente le face ideale pentru orice tip de familie, spațiu fiind foarte extins și bine organizat.

poza-interior-articol2

4. Flexibilitate și sprijin din partea dezvoltatorului în procesul de achiziție. Referenții de vânzări ai dezvoltatorului Vivalia Soarelui spun că ceea ce face diferența între un dezvoltator și altul este sprijinul pe care îl oferă clientului. Identificarea nevoii și oferirea de soluții concrete reprezintă cu siguranță, un aspect important în 2016, deoarece, au înțeles faptul că, achiziția unei locuințe noi este una dintre cele mai importante decizii pe care o luăm în viață.

Vivalia Soarelui este noul ansamblu rezidențial din Timișoara, localizat în zona Soarelui, pe Bdl. Liviu Rebreanu, vis-a-vis de supermarketul Lidl. Pentru detalii referitoare la oferta financiară, referenții de vânzări vă stau la dispoziție atât la Biroul de Vânzări din incinta ansamblului cât și telefonic la 0730.022.941 sau 0731.444.111

Vizitează-ne online și pe www.vivalia.ro.