Spatiu nou de joaca la Gradinita PP 32

2Comentarii
Spatiu nou de joaca la Gradinita PP 32
Peste 400 de copii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 32 din Timişoara se vor putea juca, începând de astăzi, în spaţii moderne de joacă. Tobogane şi leagăne, băncuţe şi multă verdeaţă. Aşa arată spaţiile de joacă de la grădiniţa timişoreană. Acestea au fost amenajate de E.ON România.

„Pentru E.ON România educaţia copiilor şi îmbunătăţirea condiţiilor în care se realizează aceasta reprezintă o direcție prioritară a strategiei de responsabilitate corporatistă, iar proiectul „Locuri de joacă pentru copii“ este o componentă importantă a acesteia“, a precizat Nicolae Secreţeanu, director operaţiuni tehnice în cadrul E.ON Gaz Distribuţie. La inaugurarea spaţiului de joacă au fost prezente oficialităţi ale administraţiei timişene şi timişorene. Atât primarul Ciuhandu, cât şi prefectul Băcală au asigurat că dotarea unităţile de învăţământ preşcolar la standarde moderne reprezintă un punct important în agenda admninistraţiei locale.

Francisc Halasz, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Timiş a întărit punctul de vedere al instituţiei pe care o reprezintă spunând că lipsa spaţiilor de grădiniţe din Timişoara a devenit o problemă spinoasă, iar amenajarea unor noi grădiniţe trebuie făcută printr-o colaborare cu Primăria şi autorităţile locale. Amenajarea spaţiilor de joacă ale grădiniţei a durat aproximativ o lună de zile, iar valoarea investiţiilor a ajuns la 130 000 de euro. În acest an, E.ON România în parteneriat cu Fundaţia „Pentru Societate” a continuat implementarea proiectului de responsabilitate socială. Astfel, trei spaţii de joacă din cadrul unor grădiniţe din Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Timişoara au fost reabilitate şi dotate cu echipamente de joacă noi şi moderne. Spaţiile de joacă sunt pregătite să ofere celor peste 1.200 de copii de vârstă preşcolară care vor frecventa aceste grădiniţe un cadru adecvat pentru desfăşurarea activităţilor instructiv-educative şi recreative, valoarea totală a lucrărilor de amenajare ridicându-se la 380 000 de euro.

M.M. HOJDA2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor