Spargere la Universitatea de Vest din Timişoara

3Comentarii
Spargere la Universitatea de Vest din Timişoara
Hoţii au dat atacul la un bancomat aflat la rectoratul UVT. Puţin a lipsit ca acesta să fie golit de bani! Inspiraţi din filme cu spărgători renumiţi, autorii şi-au tras câte un ciorap pe cap şi au intrat în clădire după ce au dislocat un geam de la parter.

Cel mai probabail, ei au studiat terenul cu câteva zile înainte şi au învăţat traseul de ocolire a camerelor de supraveghere din rectorat. Hoţii au ajuns la încăperea în care era partea din spate a bancomatului şi au început să lucreze în linişte. Au demontat mai multe dispozitive de siguranţă, au tăiat alimentarea şi se pregăteau să scoată banii. “Paznicul de la UVT a observat, cu puţin după miezul nopţii, că una dintre camere şi-a schimbat brusc poziţia. Atunci, el şi-a concentrat atenţia către monitoarele de supraveghere din acel corp de clădire. I-a văzut pe hoţi, doar că aceştia aveau feţele acoperite cu ciorapi. A aprins luminile, pentru a-i speria şi a chemat poliţia”, ne-a o sursă din cadrul UVT. Spărgătorii şi-au dat seama că au fost descoperiţi şi au reuşit să fugă. O maşină îi aştepta la colţ, chiar pe bd. Vasile Pârvan, şi au dispărut în noapte. O echipă de criminalişti din IPJ Timiş a ridicat mai multe urme lăsate de autori la locul spargerii. Anchetatorii spun că, după modul de operare, hoţii sunt specializaţi în devalizarea ATM-urilor, nefiind exclus să fie aceleaşi persoane care au jefuit bancomatele din Lugoj şi Voiteni. De această dată, poliţiştii spun că spărgătorii au desfăcut doar mecanismele ATM-ului, însă seiful este intact.
Cercetările sunt în derulare.

Bancomat tăiat cu flexul în Timiş Bancomat taiat cu flexul 30.09.2009 | Video


Bancomat jefuit la Lugoj Bancomat jefuit la Lugoj 07.04.20083Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor