Spalatoria Jet – ajutor de nadejde pentru curatenia de primavara. Spalatorie de covoare, pilote, transport gratuit

Spalatoria Jet – ajutor de nadejde pentru curatenia de primavara. Spalatorie de covoare, pilote, transport gratuit
ADVERTORIAL. Mai este puțin timp până vine primăvara, iar dacă vreți să faceți ”tradiționala” curățenie cu ocazia acestui anotimp vă puteți baza pe Spălătoria Jet. Practic, curățenia de primăvară, în Timișoara, se poate face cu un simplu telefon. Vor veni, vor ridica de la dumneavoastră de acasă covoarele, pilotele ori păturile și le vor aduce în scurt timp înapoi. Cum altcumva decât curate și frumos parfumate?

La Spălătoria Jet covoarele sunt spălate într-un loc special amenajat pentru acest lucru, închis, fără praful de afară. Uscarea se face într-o încăpere unde sunt controlate temperatura și umiditatea pentru o uscare completă.

Recent, Spălătoria Jet și-a dublat capacitatea de spălare și uscare de la 100 la 200 de metri pătrați. Începând cu 2016, la cererea clienților, a fost achiziționată o mașină profesională pentru spălat pături și pilote, prețuri începând de la 20 de lei pe bucată.

Se folosesc o gamă largă de soluții pentru curățarea și spălarea covoarelor, soluții ecologice, care nu dăunează oamenilor și animalelor. Tot aici se folosesc și neutralizatori pentru mirosuri neplăcute. Clienții beneficiază de serviciul de transport gratuit pentru ridicarea și livrarea covoarelor de la domiciliu. Covoarele se spală și se usucă cu 7 lei pe metru pătrat.

Un simplu telefon la 0769 604 401 şi angajaţii firmei vor fi la dumneavoastră, rapid şi eficient. Să nu uităm calitatea, pe care firma o garantează!

Spălătoria JET – www.spalatorie-tapiterie-timisoara.ro.
Telefon: 0769 604 401
Facebook: Spălătoria Jet

Beți o cafea, relaxați-vă și admirați primele semne de primăvară. De curățenie se ocupă Spălătoria Jet!

Taguri: