Solutii de umbrire de cea mai buna calitate, la Trident Timisoara

Solutii de umbrire de cea mai buna calitate, la Trident Timisoara
Calitate la cel mai înalt standard. Societatea timişoreană Trident Production a prezentat, în cursul zilei de miercuri, unul dintre cele mai de succes materiale destinate protecţiei solare şi umbririi suprafeţelor vitrate de diferite dimensiuni, Polyscreen.

Evenimentul a fost destinat în special celor care activează în domeniul arhitecturii şi al dezvoltărilor imobiliare. Polyscreen, un material de producţie spaniolă, este promovat de societatea Trident Production de peste trei ani, fiind implementat cu succes în mai multe proiecte de mari dimensiuni, cel mai bun exemplu fiind ansamblul de clădiri ModaTim, din Piaţa 700. De asemenea, a fost utilizat şi la alte proiecte de tip office din Timişoara, Cluj şi Bucureşti, fiind, de asemenea, folosit tot mai mult şi în proiectele rezidenţiale. Materialul Polyscreen poate fi utilizat cu succes în realizarea roletelor textile, atât pentru interior cât şi pentru exterior. Toate aplicaţiile pot fi descoperite în show-room-ul companiei, din Timisoara, situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 119.

De asemenea, în cadrul Trident Production se oferă o gamă largă de rulouri textile şi marchize, produse ideale pentru asigurarea luminii optime în cadrul unei clădiri sau a unei terase. Nu lipsesc toate tipurile de acţionare a acestora, de tip manual sau automatizat. La Trident Production criza economică nu s-a făcut simţită, calitatea produselor oferite a rămas la cel mai înalt standard, nu s-a făcut rabat la calitate sub nici un fel, am aflat de la Vasile Medeşan, director general al Trident Production.Clienţii beneficiază de consultanţă şi sfaturile cele mai bune pentru alegerea soluţiei ideale în funcţie de nevoile individuale. Pentru mai multe informaţii, clienţii pot vizita show-room-ul companiei Trident Production, situat în Timişoara, str. Mircea cel Bătrân nr. 119. În plus, informaţii suplimentare referitoare la produsele şi serviciile oferite se pot obţine pe pagina de internet a companiei, la adresa www.trident.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor