Societăţile comerciale unde CJ Timiş este acţionar produc venituri mici

1Comentariu
Societăţile comerciale unde CJ Timiş este acţionar produc venituri mici
Consilierii judeţeni vor analiza situaţia economico-financiară a fiecărei societăţi comerciale la care Consiliul Judeţean Timiş este acţionar şi vor decide dacă vor vinde acţiunile deţinute la aceste soiectăţi sau vor rămâne în continuare în consiliul de administraţie al acestora. Decizia vine ca urmare a faptului că, în 2008, veniturile din dividende obţinute de CJ Timiş de la aceste societăţi au fost de doar 4000 de lei.

Astfel, în perioada următoare, consilierii judeţeni vor trebui să decidă ce vor face cu acţiunile pe care CJ Timiş le deţine la societăţile Drumco (unde CJ Timiş are 30 la sută), Inter Center Service (societatea care se ocupă cu restaurarea Hotelului Internaţional, unde CJ Timiş deţine 45,63 la sută din acţiuni alături de omul de afaceri Ovidiu Tender), Aviaţia Utilitară S.A. (unde CJ Timiş este singurul acţionar), Timgaz S.A. Buziaş (unde CJ Timiş deţine 1,17 la sută din acţiuni), APCAN S.A. (unde CJ Timiş are 91,42 la sută din acţiuni), IT Parc Management (unde CJ Timiş are 20 la sută din acţiuni), Ubit SRL (CJ Timiş având o treime din această societate), Schilift SRL Reşiţa (unde CJ Timiş deţine 32,79 la sută din acţiuni) şi Aquatim (unde CJ Timiş participă cu 0,11 la sută din acţiuni).

Astfel, consilierii judeţeni vor aştepta un raport de la reprezentanţii lor în aceste societăţi, iar apoi vor decide dacă este mai rentabil să vândă sau să cesioneze părţile sociale deţinute, sau vor rămâne în continuare acţionari la acestea.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor