Societatea Wipro îşi mută o parte din activitate la Timişoara

6Comentarii
Societatea Wipro îşi mută o parte din activitate la Timişoara
O nouă companie de software pe piaţa timişoreană. Compania Wipro Technologies România, filiala locală a Wipro, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing şi software la nivel mondial va demara activitatea în Timişoara la mijlocul lunii ianuarie 2010.

„Suntem în România din anul 2006 şi am evaluat mai multe locaţii pentru o eventuală extindere atât în Bucureşti cât şi la nivel naţional”, a declarat Vivek Bakshi, preşedintele Wipro România. „În final, şi într-un context complex, am decis extinderea în Timişoara, unde am reuşit să găsim toate condiţiile necesare planului nostru de dezvoltare la nivel european: vorbitori de limbi străine care deţin competenţele tehnice necesare dezvoltării centrului nostru şi nu în ultimul rând spaţiul ideal în care să ne desfăşurăm şi chiar extinde activitatea”, a mai spus oficialul Wipro.

Compania a confirmat închirierea a aproximativ 4.500 mp spaţii de birouri în City Business Center Timişoara (CBC), centrul de afaceri din Piaţa 700. Wipro va ocupa o mare parte din Clădirea C, în fază de construcţie şi cu termen de finalizare în trimestrul 4 al acestui an, iar spaţiul de birouri închiriat va fi finalizat şi adaptat cerinţelor.

Ovidiu Şandor, conducătorul ModaTim Investment, consideră că „evoluţiile şi discuţiile din ultimele luni ale lui 2009 indică faptul că o serie de multinaţionale intenţionează în perioada următoaresă relocheze o serie de activităţi, precum servicii IT, de proiectare, product development sau financiare, către ţări unde există o resursă umană bine calificată şi cunoscătoare a mai multor limbi străine, dar unde costurile sunt mai mici decât în locaţiile unde se desfăşoară acum aceste activităţi. România în general şi oraşe precum Timişoara în special, vor beneficia de acest trend”.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor