Societatea Unicarm a inaugurat un nou centru logistic la Ortisoara

Societatea Unicarm a inaugurat un nou centru logistic la Ortisoara
Ortişoara găzduieşte de vineri centrul zonal de distribuţie pentru cinci judeţe al uneia dintre cele mai puternice societăţi româneşti din domeniul alimentar – Unicarm. Compania din Satu Mare a investit în localitatea timişeană Orţişoara aproape trei milioane de euro pentru a ridica cel mai nou şi modern centru logistic deţinut.

Societatea are la Orţişoara 5.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare, dar şi birouri moderne, urmând ca de aici să fie coordonat şi realizat procesul de distribuţie al produselor Unicarm în cinci judeţe din această parte a României: Bihor, Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

De curând am deschis patru noi magazine în Arad, urmează şi la Deva să ne extindem. Compania noastră are în acest moment 50 de magazine. La Orţişoara am reuşit ca în numai două luni să ridicăm acest centru logistic, după o investiţie de aproape trei milioane de euro. Sperăm ca în perioada următoare să ne extindem. Deocamdată, aici vor fi numai depozite, exclusiv pentru produsele marca Unicarm: produse din carne, lactate, patiserie. Poate la anul vom creşte investiţia şi ne gândim chiar şi la producţie în domeniul prelucrării cărnii”, ne-a declarat Vasile Lucuţ, directorul general al societăţii Unicarm. Deocamdată, la centrul logistic de la Orţişoara se oferă 50 de locuri de muncă noi, dar există posibilitatea ca pe viitor să fie angajat personal nou.

Vasile Lucuţ, proprietarul afacerii Unicarm, spune că la societatea sa nu este criză, ba chiar mai mult, 2010 a fost cel mai bun an din punct de vedere al activităţii firmei. „Sunt mândru că este o afacere cu capital integral privat românesc. Să dea Dumnezeu să fie cât mai multe asemenea firme româneşti”, a declarat Lucuţ, un ardelean mai mult decât mândru de afacerea sa.

Iar cum suntem în postul Crăciunului, gazdele de la Unicarm au oferit oaspeţilor prezenţi la inaugurarea noii investiţii un concert de colinde susţinut de un grup folcloric sosit în Banat, la Orţişoara, chiar de pe meleagurile sătmărene.