Societatea Expert Consulting a sărbătorit 10 ani de activitate

Societatea Expert Consulting a sărbătorit 10 ani de activitate
Activitate susţinută în domeniul consultanţei. Societatea timişoreană Expert Consulting a ajuns la 10 ani de activitate. Oportunitatea aderării României la Uniunea Europeană a fost momentul pe care directorul societăţii, Marian Mocan, l-a considerat ca fiind excelent pentru demararea afacerii. Viitorul antreprenor a simţit oportunitatea înfiinţării unei firme care să acorde consultanţă pentru proiecte de finanţare, valorificând şansa de a face parte din Europa.

„Nu suntem cei mai ieftini consultanţi pe proiecte din vestul ţării, dar suntem cei mai buni. Datorită ratei noastre reduse de insucces în proiectele depuse, ne permitem să reluăm gratuit scrierea oricărui proiect respins, fără costuri suplimentare pentru client, dacă prima încercare s-a soldat cu un eşec. Punctele noastre tari sunt know-how-ul acumulat în timp, conexiunile de afaceri, portofoliul select de clienţi orientaţi spre o dezvoltare temeinică şi planificată a afacerii, brandul care ne aduce recomandări, echipa de profesionişti cu experienţă care se mobilizează exemplar în momentele cheie, specializarea ţintită pe proiectele de finanţare, perfecţionarea continuă a personalului propriu, echilibrul nostru financiar”, a precizat Marian Mocan cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de activitate a firmei.

Expert Consulting a ajutat la pregătirea autorităţilor publice locale şi mediului de afaceri din Regiunea de Dezvoltare Vest pentru aderarea la Uniunea Europeană şi apoi pentru integrarea în piaţa unică europeană. Compania şi-a câştigat un rol recunoscut în piaţă în atingerea obiectivelor acestor fonduri, reuşind atragerea a peste 50 de milioane de euro ca finanţări nerambursabile prin cele peste 200 de proiecte câştigate. În obiectivele firmei au fost incluse şi rezolvarea problemelor sociale efectele fiind susţinute proiecte ce urmăreau combaterea şomajului de lungă durată, formarea şi reorientarea profesionala a forţei de muncă pentru creşterea gradului de ocupare şi crearea de noi locuri de muncă. Compania Expert Consulting este atestată ca furnizor de servicii pentru programul IMPACT de către Autoritatea Naţională de Cercetare Ştiinţifică, este prima firmă de consultanţă din vestul ţării agreată şi recomandată de EU Office BCR ca partener pentru obţinerea de credite punte pentru co-finanţarea proiectelor şi administrează Incubatorul de Afaceri pentru Cadrele Militare Disponibilizate din Timişoara. Având peste 150 de clienţi în portofoliu şi 317 contracte de consultanţă  şi instruire semnate, Expert Consulting se poate mândri la aniversarea celor 10 ani de existenţă cu o rată de succes de 86% a cererilor de finanţare aprobate pentru proiectele depuse. 

Cele mai reprezentative trei proiecte din perspectiva volumului finanţărilor nerambursabile atrase sunt: Institutul de Cercetări pentru Energii Regenerabile al Universităţii Politehnica Timişoara (finanţare nerambursabilă de peste 54 de milioane de lei), Dezvoltarea infrastructurii de cercetare, educaţie şi servicii în domeniul medicinei veterinare şi tehnologiilor inovative pentru Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului (finanţare nerambursabilă de peste 37 de milioane de lei); City Business Development Centre – Structură de sprijin pentru afacerile inovative din Timişoara a Modatim Business Facility (finanţare nerambursabilă de peste 29 milioane de lei). 

Din anul 2008, Expert Consulting a obţinut certificarea sistemului său de management al calităţii ISO 9001:2001 pentru consultanţă şi instruire pentru afaceri şi management de către SRAC şi IQNet.

Expert Consulting este firmă atestată de Asociaţia Consultanţilor în Management din România (AMCOR), din 2008 domnul Marian Mocan fiind ales membru în Consiliul Director al acestei asociaţii şi coordonator regional pentru Regiunea de Dezvoltare Vest. 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !