Smithfield donează aparatură de 3.000 de euro Spitalului „Louis Ţurcanu”

43Comentarii
Smithfield donează aparatură de 3.000 de euro Spitalului „Louis Ţurcanu”
Reprezentanţii companiei Smithfield Prod au hotărât să doneze premiul de 3.000 euro, obţinut recent pentru programele sale de Protecţie a Mediului şi Implicare în Comunitate, Clinicii 3 Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, sub formă de aparatură medicală.

Companiei Smithfield Prod i-a fost decernat de curând, în cadrul unei ceremonii organizate în Kansass City, USA, Locul I pentru Excelenţă în Protecţia Mediului şi pentru Implicarea în Comunitate. Acest premiu are o tradiţie de peste opt ani, fiind pentru prima dată când România, prin Smithfield Prod, primeşte această distincţie. Premiile sunt acordate anual de conducerea Smithfield Foods şi au fost create pentru a recunoaşte activitatea sucursalelor Smithfield şi a personalului acestora în prevenirea poluării şi intensificarea protecţiei mediului prin proiecte inovatoare.

Câştigarea acestui premiu pentru protecţia mediului a fost o bucurie pentru întreaga echipă Smithfield Prod şi considerăm că reprezintă o încununare a eforturile noastre în ceea ce priveşte protecţia mediului. Pentru noi este o bucurie în plus că am reuşit astfel să ajutăm cu aparatură de specialitate Spitalul de copii din Timişoara, unde am avut plăcerea să întâlnim o echipă dedicată de profesionişti”, a declarat dl Morten Jensen, CEO Smithfield Prod.

În competiţie au fost înscrise 140 de proiecte din ţările în care Smithfield Foods deţine operaţiuni. Reprezentanţii au decis să doneze premiul obţinut, de 3000 de euro, Spitalului „Louis Ţurcanu” din Timişoara, sub formă de aparatură medicală.43Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor