Slabesti in timp ce dormi! Citeste totul despre cura de slabire peste noapte! (P)

Slabesti in timp ce dormi! Citeste totul despre cura de slabire peste noapte! (P)
Acum 100 de ani – și chiar mai recent – o femeie care dorea să pară mai suplă se supunea la chinuri teribile și se lăsa strânsă până la pierderea respirației într-un corset ce îi făcea talia de viespe. Ce și-ar fi închipuit cocheta secolului 19 dacă cineva i-ar fi spus că în viitor corsetul ce “o scăpa” de grăsimea de pe abdomen va fi înlocuit de …un plasture care, odată aplicat, te scapă de grăsime?


Ne-am obișnuit deja cu existența și eficiența plasturilor care te ajută să te lași de fumat.

Iată însă că un grup de cercetători norvegieni a propus tehnologia plasturilor într-un domeniu surprinzător – cel al slăbitului și al controlului greutății. Astfel, au pus la punct un procedeu care permite slăbirea rapidă și definitivă și în același timp detoxifica organismul, toxinele acumulate în organism fiind cea mai importanta cauză a îngrășării.

Inovația este că acest plasture se aplică pe talpă, în timpul nopții. Da, oricât de uimitor ar părea, acest procedeu are la bază principiul „slăbești în timp ce dormi”.

De ce pe talpă vă întrebați?

Talpa piciorului intră cel mai bine în contact cu principalii protagoniști ai metabolismului (ficatul, intestinul, stomacul și pancreasul). Talpa piciorului este un acces direct pentru substanțele active către aceste puncte vitale. Organismul este reactivat instantaneu.

De ce în timpul nopții?

Contrar a ceea ce se crede, noaptea este momentul esențial când organismul se poate regla (nu mâncăm, nu suntem stresați și stăm culcați, ceea ce relaxează organismul). Astfel, eficiența substanțelor active difuzate de plasturi este multiplicată de 2 sau de 3 ori.

Acești plasturi funcționează pe principiul detoxifierii organismului, astfel că în prima săptămână aceștia vor servi, mai ales, la detoxifierea organismului. În lipsa acesteia o pierdere în greutate rapidă și definitivă nu ar fi posibilă.

Va fi ușor să vedeți că procesul de detoxifiere are loc când, în primele zile veți da jos plasturele și veți constata că sunt multe toxine (acesta va fi negru, dar acest lucru nu trebuie să vă sperie, căci înseamnă că plasturele acționează și detoxifică organismul).

Tocmai de aceea, în prima săptămână, nu veți slăbi prea mult, cam 1,5 kg. În primele 3 zile aproape deloc și începând cu a 5-a zi, în jur de o jumătate de kilogram pe zi, până la pierderea tuturor kilogramelor excedentare.

Este atât de simplu! Aplicați seara, înainte de culcare pe talpă, lăsați plasturele să acționeze toată noaptea, iar dimineața veți constata că ați eliminat toxinele, iar din a 5-a zi de întrebuințare, organismul vostru este pregătit să ardă grăsimile.

Dacă aveți mai mult de 5 kg în plus și nu mai reușiți să slăbiți, încercați această nouă soluție, cu efecte garantate. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

 Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor