Situaţia la Parcul Industrial e una bună

Situaţia la Parcul Industrial e una bună
La Parcul Industrial şi Tehnologic din Timişoara (PITT) situaţia e una bună. Mare parte din veniturile proprii ale Consiliului Judeţean Timiş, proprietarul şi administratorul PITT, provin din redevenţele plătite de firmele prezente în locaţia de pe Calea Torontalului.

Situaţia de aici este una bună. Situaţii dificile sunt doar în trei cazuri. Nu e o situaţie generalizată, şi în fiecare dintre aceste cazuri e vorba de speţe diferite. O firmă a realizat o construcţie, nu a plătit nimic pentru prestaţia efectuată, iar constructorul a cerut trecerea investiţiei pe numele său. Într-un alt caz a fost vorba de o solicitare de reeşalonare a datoriei, firma respectivă nu a mai avut activitate”, a precizat şeful CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc. În rest, datoriile din redevenţe sunt plătite, iar activitatea decurge normal, susţin reprezentanţii administraţiei judeţene.

Consiliul Judeţean mai obţine venituri şi din alte activităţi proprii. Este vorba de bani obţinuţi din activităţile de emitere a autorizaţiilor şi certificatelor pentru persoanele fizice şi juridice, din închirieri, inclusiv de spaţii publicitare pe marginea drumurilor judeţene, bani din activitatea Serviciului de Prestări Servicii (pază), din cele ale societăţii Proplant. Deocamdată nu s-au făcut estimări asupra veniturilor ce vor putea fi obţinute din redevenţa încasată de la firma ce va fi desemnată operator al deponeului de la Ghizela.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor