Siguranta sporita pentru reteaua de gaze din Timisoara

De M. Hoster
Siguranta sporita pentru reteaua de gaze din Timisoara
E.ON Gaz Distribuţie a investit 700.000 de lei în modernizarea reţelei de alimentare cu gaze naturale din Timişoara. Compania a modernizat în acest an opt staţii de reglare – măsurare a gazelor naturale din Timişoara. Prin aceste lucrări s-a reuşit creşterea siguranţei de exploatare a reţelei, spun reprezentaţii companiei.

Investiţia E.ON Gaz Distribuţie, a cărei valoare depăşeşte 700.000 de lei, a constat în înlocuirea staţiilor de reglare-măsurare existente cu altele noi, prevăzute cu dotări de ultimă generaţie.

Investiţiile în modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale sunt absolut necesare pentru îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaze şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă. Compania E.ON Gaz Distribuţie a dezvoltat în acest an un proiect important de investiţii care a urmărit modernizarea a opt staţii de reglare-măsurare a gazelor naturale, situate pe străzile Gheorghe Dima, Splaiul Tudor Vladimirescu, Calea Aradului, Nicolae Titulescu, Pastorilor şi Calea Buziaşului din municipiul Timişoara. Valoarea investită de companie în modernizarea acestor staţii depăşeşte 700.000 de lei.

Modernizarea staţiilor de reglare-măsurare a gazelor naturale a constat în înlocuirea celor existente cu altele noi, prevăzute cu dotări de ultimă generaţie, necesare unei exploatări în condiţii de siguranţă sporită.

Prin implementarea programelor de investiţii, E.ON Gaz Distribuţie urmăreşte atingerea standardelor europene de siguranţă şi calitate a serviciilor şi în România.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !