Îşi caută identitatea

Îşi caută identitatea
Un bărbat internat de 5 luni la Clinica de Psihiatrie din Timişoara care suferă de amnezie biografică vrea să ştie cine este. Boala este una foarte rar întâlnită, spune profesorul Mircea Lăzărescu, şeful acestei Clinici.

„ Nu am mai auzit de un caz asemănător în România”, a adăugat Lăzărescu. Bărbatul nu îşi aminteşte nimic despre propria sa identitate.

Medicii spun că boala este dată de o lovitură suferită, probabil cu un obiect ascuţit. Acesta are o plagă deschisă la nivelul capului care încă nu s-a vindecat complet. Conducerea Clinicii face public acest caz pentru ca bărbatul să fie recunoscut.

„Cred că am 47 sau 48 de ani şi e posibil să am o fică dar nu îmi amintesc nimic sigur. Mai mult ca sigur am lucrat în comerţ internaţional, în expediţii de mărfuri”, ne-a spus bărbatul.

Conducerea Clinicii a trimis adrese către Serviciul Paşapoarte, la Poliţie şi la Frontieră pentru a-i ajuta cu identificarea bărbatului dar nu au primit nici un răspuns.

 „Dacă am găsi pe cineva care-l cunoaşte ne-ar ajuta în demersul nostru, orice element identificator este ne este de ajutor”, a mai spus profesorul Lăzărescu.
Regulament de plasare a anunturilor