Servicii pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale

Pentru Voi
Pentru Voi
TIMIŞOARA. Fundaţia Pentru Voi va organiza în 12 iunie la Timişoara, în cadrul proiectului „Centru respiro pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale”, finanţat de Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Handicap, seminarul cu tema „Servicii respiro pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale”.

Scopul seminarului este de a oferi o platformă pentru schimburi de experienţe, împărtăşiri de proceduri, studii de caz în vederea dezvoltării de servicii respiro la nivelul întregii ţări, urmărind astfel implementarea Strategiei naţionale pentru protecţia, integrarea şi incluziunea socială a persoanelor cu handicap.
„Serviciile de respiro pentru adulţii cu dizabilităţi sunt, din păcate, absente din România, ceea ce împovărează viaţa familiei. A avea o persoană cu handicap sever în familie, care necesită îngrijire permanentă duce la epuizarea şi izolarea familiei, care nu mai face faţă dificultăţilor. Aceste servicii îşi propun oferirea familiilor, de multe ori monoparentale sau cu părinţi în vârstă, oportunitatăţii de a se elibera temporar”, a declarat Laila Onu
, director executiv la Centrul pentru Voi. Taxa de participare la curs costă 35 de lei şi include cursul, masa de prânz şi pauza de cafea. Organizaţiile membre ale Federaţiei Incluziune sunt scutite de taxa de participare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor