Servicii informatice pentru farmaciile timişorene

Servicii informatice pentru farmaciile timişorene
Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, a fost selectat pentru a furniza soluţii integrate către reţelele naţionale ale lanţurilor de farmacii A8D Pharma şi Relad, cuprinzând în total peste 450 de farmacii la nivel naţional.

În Timişoara, ca urmare a colaborării cu cele două grupuri farmaceutice, IIRUC Service va furniza servicii integrate pentru terminalele fiscale a farmaciilor operate de compania Hermes Pharma, parte a grupului de firme Relad, şi servicii pentru terminalele fiscale si sistemele IT a unităţilor farmaceutice din reţelele naţionale ale lanţurilor MediPlus si Sensiblu administrate de A&D Pharma în acest oraş. Soluţiile oferite includ servicii de outsourcing pentru administrarea echipamentelor fiscale, servicii IT în funcţie de cerinţe, Service Desk şi suport tehnic în vederea susţinerii şi upgradării parcului de echipamente şi infrastructură, precum şi servicii de mentenanţă si distribuţie de terminale si consumabile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase