Servicii decontate si masaj la locul de munca, furnizate de o structura infiintata de CCIAT

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
4Comentarii
Servicii decontate si masaj la locul de munca, furnizate de o structura infiintata de CCIAT
© Tion: Servicii decontate si masaj la locul de munca, furnizate de o structura infiintata de CCIAT
Un centru de kinetoterapie, o societate de economie socială înfiinţată de Camera de Comerţ şi Agricultură Timişoara, oferă angajaţilor firmelor timişorene posibilitatea de a beneficia de masaj la locul de muncă.

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat – Kineto Klinik furnizează, începând cu 1 august 2016, servicii medicale (consultații și proceduri) gratuite, decontate în cadrul contractelor semnate cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș și Casa de Sănătate din domeniul Apărării şi Ordinii Publice.

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat este o structură de economie socială (SES) înființată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în calitate de beneficiar al Proiectului “CASE – Competențe Antreprenoriale SocialE”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cei 11 specialiști care activează în cadrul Centrului oferă servicii personalizate de fizioterapie, ionizare, curenți diadinamici, curenți interferențiali, terapie ultrasunet, stimulări electrice etc.; kinetorerapie individuală, cu aparatură specială; masaj terapeutic: masaj somatic, drenaj limfatic, reflexoterapie.

Pacienții imobilizați beneficiază de servicii medicale și programe de recuperare la domiciliu. Tratamentul la domiciliu se poate adresa mai multor persoane din familie / casă, reprezentând o soluție practică și de economisire de timp.

Un serviciu inovator pentru zona de Vest a României este masajul la locul de muncă. Pentru mediul de afaceri, Kineto Klinik elaborează pachete generale și personalizate, la sediul companiei, conform managerilor de firmă și sub îndrumarea medicului de medicina muncii.

În plus, Kineto Klinik oferă vouchere, gratuități, diverse pachete personalizate, după caz.

Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat are sediul în comuna Giroc, şi poate fi contactat la tel: 0256-233950, 0767627202, e-mail: contact@kinetoklinik.ro.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor