Serbarile Timisoreana se muta la mall. Vedeti programul complet!

Serbarile Timisoreana se muta la mall. Vedeti programul complet!
ADVERTORIAL – În acest weekend, timp de trei zile, timișorenii sunt aşteptați în parcarea Iulius Mall să savureze o bere proaspătă adusă direct din fabrică, la a XIII-a ediţie a Serbărilor Timişoreana. Berarii îi aşteaptă cu muzică bună şi multe surprize. Vedeţi în continuare programul complet al manifestărilor.


Vineri seara, începând cu ora 18, amatorii de distracție vor putea urmări un spectacol de muzică și dans oferit de Ansamblul Folcloric Timișul. Ziua de 5 iunie se va încheia cu un concert Mihai Mărgineanu, care ne invită la o seară cu folk și bere proaspătă. În cea de-a doua zi a Serbărilor Timişoreana, sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 21, pe scenă va urca Zeljko Joksimovic, care a reprezentat Serbia la Concursul Muzical Eurovision 2014, câștigând locul al treilea.

Deja o tradiţie pentru acest eveniment, Serbările Timișoreana vor fi încheiate de trupa Cargo, care va cânta duminică, 7 iunie, de la ora 21:30, într-un spectacol incendiar ce marchează 30 de ani de existenţă pentru trupa rock timişoreană. În deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiară Kiss Forever – Tribute for Kiss.

Pe lângă concerte, timişorenii sunt aşteptaţi în fiecare zi, începând cu ora 12, în parcarea de la Iulius Mall unde vor avea parte de multe surprize, jocuri şi concursuri marca Timişoreana. La fiecare bere Timișoreana cumpărată, toţi participanţii la serbări care au trecut de vârsta majoratului, vor primi câte un „taler”.
În concursurile organizate în timpul celor trei zile de serbări, timișorenii vor putea „licita” cu aceşti „taleri”pentru a câștiga premii în bere, halbe Timişoreana şi multe alte surprize personalizate special pentru acest eveniment.

Fabricată încă de la 1718, berea Timişoreana aduce cu sine experienţa şi tradiţia maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718.

De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialişti – distincţii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908.

În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell. Contribuția Ursus Breweries la bugetul de stat a atins 259 milioane euro în 2012, provenind din accize, TVA, contribuții la asigurările sociale și alte taxe. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.