Sens giratoriu pe strada Timisoarei

Municipalitatea lugojeană a discutat cu o firma de proiectare amenajarea sensului giratoriu din zona clădirii Butan Gas de pe strada Timişoarei.

„Vom propune Consiliului Local două va riante. Prima prevede realizarea unui sens giratoriu excentric faţă de axul drumului, cea de-a doua variantă presupune amenajarea unui intersecţii cu trei benzi, pentru a asigura accesul în noul cartier. Dorim, de asemenea, realizarea unui sens giratoriu in dreptul staţiei OMV, pen tru a se prelua traficul din zonă şi pentru a asigura un acces direct la şoseaua de cen tură”, a subliniat pri marul Francisc Boldea. De asemenea, au fost finalizate lucrările de amenajare a noii parcări de pe partea dreaptă a străzii Timişoarei, urmand a fi in treprinse demersurile pentru rea lizarea unei parcări şi pe partea stangă a străzii. Pen tru locuitorii blocurilor din zonă, noile locuri de parcare sunt binevenite:
„Intotdeauna a fost o problemă parcarea in această zonă. Intre blocuri spaţiul este foarte mic, iar in faţă nu găseai niciodată un loc liber. Acum e altceva, mai ales că arată mult mai bine decat înainte”, ne-a spus Ioan S. „Tot timpul era o problemă să te strecori printre maşinile parcate pe trotuar, fiecare unde prindea un loc liber. Acum e mult mai bine”, este de părere şi Maria C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !