Semne cã eşti îndrãgostit

Semne cã eşti îndrãgostit
Dacã nu ai mai fost îndrãgostit pânã acum, probabil ca ţi se va pãrea ciudat sã experimentezi sentimente pe care nu le-ai mai trãit niciodatã. Pentru ca dragostea sã nu te ia pe nepregãtite, iatã câteva semne care indicã faptul cã noua ta partenerã ţi-a revoluţionat concepţiile despre iubire.

Te gândeşti la ea constant. Imaginea ei îţi apare în minte indiferent de context şi te întrebi dacã şi ea se gândeşte la tine. Ai tendinţa sã o suni şi sã o întrebi dacã printre planurile ei poate include şi întâlnirile cu tine, dar te abţii de teamã cã vei pãrea insistent sau ridicol. Deşi este rolul tãu sã insişti, ar fi bine sã o faci cu bun simţ şi sã nu îi dai de înţeles cã eşti gata sã îţi organizezi programul zilei în funcţie de ea.
Spre deosebire de femeia cu care ai avut o aventurã de o noapte şi de la care nu vrei mai mult, cea cu care îţi doreşti o relaţie durabilã înseamnã atât de mult pentru tine, încât ai vrea sã ştii totul despre ea: de unde vine, cu ce se ocupã, cum este familia ei, cum sunt prietenii ei. În plus, dacã o iubeşti cu adevãrat, îţi pasã de stãrile ei, îţi doreşti sã împarţi cu ea şi momentele triste şi pe cele fericite, o suni nu pentru a-i cere întotdeauna ceva, ci pentru a o întreba pur şi simplu cum se simte.
Uneori plescãie când mãnâncã, este foarte superstiţioasã, râde zgomotos sau, într-un cuvânt, face anumite lucruri care în mod normal te-ar enerva. Cu toate acestea, obiceiurile care, pânã la urmã, o individualizeazã, îţi smulg mai degrabã zâmbete indulgente decât grimase ironice.
Se întâmplã frecvent ca dialogul vostru sã fie foarte armonios şi sã vã completaţi reciproc ideile. Tu începi o frazã şi, înainte de a-ţi exprima punctul de vedere pânã la capãt, ea intervine şi comunicã în asentimentul tãu. În plus, observã imediat când te preocupã ceva şi îţi interpreteazã foarte bine nu numai gesturile, ci şi tãcerea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor