Semnal de alarma privind escrocheriile in cazul programului Loteria Vizelor

3Comentarii
Semnal de alarma privind escrocheriile in cazul programului Loteria Vizelor
Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a anunţat marţi că a creat o scurtă poveste video care să atragă atenţia asupra pericolelor reprezentate de escrocheriile cărora le cad victime unii participanţi la programul Loteria Vizelor.

În acest sens, misiunea diplomatică americană a creat un videoclip care a re la bază cunoscuta alegorie “Ursul păcălit de vulpe” şi care vrea să-i informeze pe cei care doresc sa intre în programul Loteria Vizelor cu privire la pericolul pe care asa-zişii intermediari îl reprezintă.

Clipul vine ca răspuns la numărul mare de escrocherii care se încearcă în special în perioada înscrierilor. “De-a lungul întregului an şi în special în perioada de înscriere în programul Loteria Vizelor, spaţiul virtual este inundat de oferte ale diverşilor intermediari de viză şi ale unor escroci”, se arată în comunicatul remis de Ambasada SUA la Bucureşti.

„Ambasada Statelor Unite este foarte îngrijorată de apariţia companiilor intermediare şi a escrocilor care îşi fac publicitate pe internet atrăgând victimele încrezătoare prin intermediul unor contracte şi al altor escrocherii care înşală publicul din România. Dorim să reamintim publicului că înscrierea în programul Loteria Vizelor este gratuită, iar asistenţa unei agenţii sau a unei terţe persoane nici nu este necesară, nici nu creşte şansa unei persoane de a fi selecţionată”, a declarat Laurie Meininger, Consul General Adjunct şi Şefa Secţiei de Vize.

Înscrierile în programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic până miercuri, 3 noiembrie 2010. Solicitanţii pot accesa formularul electronic de înregistrare pe pagina oficială www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Nu există nicio taxă pentru trimiterea electronică a înregistrării. Publicul trebuie să fie atent la adresa de internet şi să folosească numai pagina oficială.

Înainte de a trimite un formular electronic de înregistrare pentru programul DV 2012 (Loteria Vizelor 2012), solicitanţii ar trebui să citească atent instrucţiunile detaliate, ce se află publicate pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, la adresa http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html.

Versiunea in limba română a filmului poate fi văzută pe contul de YouTube al ambasadei la http://www.youtube.com/watch?v=MswEIxO89ksşi contul de Facebook la http://www.facebook.com/bucharest.usembassy?v=wall3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor