Secţia 1 de poliţie din Timişoara s-a mutat într-un nou sediu

21Comentarii
Secţia 1 de poliţie din Timişoara s-a mutat într-un nou sediu
Secţia 1 poliţie s-a mutat în casă nouă. Vineri a fost inaugurat noul sediu în care îşi vor desfăşura activitatea poliţiştii de la Secţia 1, situat în căminul Liceului Energetic de pe strada Lorena din Timişoara. Primarul Gheorghe Ciuhandu şi mai-marii Poliţiei Timiş au tăiat panglica de inaugurare.

Secţia 1 poliţie avea până acum sediul într-un imobil din zona Gării de Nord din Timişoara, dar costurile de funcţionare erau prea mari. În amenajarea noului sediu de pe strada Lorena, care se află într-un cămin ce aparţine de Grupul Şcolar Energetic, s-au investit circa 150.000 de euro.

În noul sediu al Secţiei 1 poliţie, care este situat lângă cel al Poliţiei Comunitare Timişoara, vor lucra peste 130 de oameni ai legii. Tot aici va funcţiona de-acum şi Biroul Furturi Auto.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a declarat la inaugurare că speră într-o mai bună colaborare între Poliţia Naţională şi Poliţia Comunitară. „Mă bucur că am reuşit să finalizăm această lucrare, care a costat mai bine de 6,5 miliarde de lei vechi din bugetul municipal şi s-a făcut cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara, la care a subscris şi Liceul Energetic. În ultimii ani noi am făcut investiţii deosebite în domeniul ordinii şi siguranţei publice şi nu cred că trebuie să existe un conflict de interese sau de competenţe între Poliţia Naţională şi Poliţia Comunitară, sperăm că noua lege (n. r. – Legea Poliţiei locale), care va ieşi în curând, va reglementa toate aspectele necesare în ideea unei colaborări şi a unei comunicări mai bune. Mă bucur că şi fizic Poliţia Comunitară este apropiată de Poliţia Naţională, pentru că sunt practic vecine aici şi sper ca acest lucru să fie de bun augur. Sunt condiţii mult mai bune de lucru în sediul nou şi sper să colaborăm cu toţii în interesul timişoreanului”, a spus edilul-şef al oraşului, după tăierea panglicii inaugurale.

Secţia 1 de poliţie din Timişoara, care este condusă de comisarul-şef Ana Grigorovici, va acoperi ca şi până acum zona centrală, inclusiv principalele parcuri timişorene şi cele două pieţe din zona centrală, Piaţa Badea Cârţan şi Piaţa 700.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor