Se redeschide temporar Vama Foeni II

De Alina Strugariu
1Comentariu
Se redeschide Vama Foeni
Se redeschide Vama Foeni
Punctul de Trecere a Frontierei Foeni II – Jasa Tomic va fi deschis din nou temporar, în perioada 3-20 august, zilnic între orele 10.00-19.00, la solicitarea autorităţilor publice locale sârbe şi române, anunţă reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră spun că au întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii optime la PTF Foeni II. Aceştia le reamintesc cetăţenilor români că trecerea frontierei spre Serbia se poate face în baza unui document valabil, carte de identitate sau paşaport, şi că nu pot folosi buletine de identitate vechi.

Minorii pot ieşi din ţară numai dacă sunt însoţiţi de o persoană fizică majoră, iar în situaţia în care călătoreşte împreună cu unul dintre părinţi numai dacă părintele însoţitor prezintă o procură notarială a celuilalt părinte. Nu mai este necesară declaraţia celuilalt părinte, dacă parintele însoţitor face dovada faptului că minorul i-a fost încredinţat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă, sau a decesului celuilat părinte. Dacă este însoţit de o altă persoană fizică majoră i se permite ieşirea în aceleaşi condiţii şi împreună cu aceasta numai dacă persoana însoţitoare prezintă o declaraţie a ambilor părinţi sau a părintelui căruia minorul i-a fost încredinţat prin hotărâre, a părinţelui în viaţă, dacă celălalt este decedat, ori a reprezentantului său legal. Poate avea calitatea de însoţitor şi o persoană anume desemnată din cadrul unei societăţi comerciale autorizate să desfăşoare activităţi de transport internaţional de persoane. Însoţitorii minorilor, alte persoane decât părinţii, trebuie să prezinte la ieşirea din ţară şi cazierul judiciar.

Pentru orice alte informaţii legate de trecerea frontierei de stat puteţi suna la numărul de telefon unic 021 – 9590.

Vama Foeni 2 se redeschide temporar1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor