Se pregateste editia 2015 a Topului Judetean al Firmelor Timis

De Marcel Hoster
Se pregateste editia 2015 a Topului Judetean al Firmelor Timis
© Tion: Se pregateste editia 2015 a Topului Judetean al Firmelor Timis
Activitatea depusă în cursul anului 2015 de firmele timişene va fi premiată de cei de la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara pe 28 octombire, la Centrul Regional de Afaceri. La Topul firmelor sunt aşteptaţi peste 700 de participanţi.

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va găzdui în data de 28 octombrie 2016, cea de-a 23-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Judeţul Timiş pentru 2015. Ediția de anul acesta stă sub semnul celui mai important moment din istoria recentă a orașului, acordarea titlului de Capitală Culturală Europeană pentru Timişoara.

Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de peste două decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment de business din Vestul ţării, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri.

Ca și la edițiile precedente, evenimentul de anul acesta va reuni peste 700 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului economic şi de afaceri, înalți oficiali ai
administrației publice locale și regionale, corpul diplomatic acreditat la Timișoara și ambasadorii României în Serbia și în Ungaria, instituţii de învăţământ şi cultură, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociaţii de afaceri, camere de comerț din Euroregiunea DKMT, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş, mass media.

Conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul reunește 8.554 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din cele 28.567 de firme care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, vor fi evidenţiate 1.743 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, în 6 domenii de activitate, 251 grupe şi 5 clase de mărime.

Firmele (241) ale căror perseverenţă le-a oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top, în ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă. În
egală măsură, 119 firme care s-au clasat pe primele trei locuri, în ultimii șase ani consecutiv, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Aflat la cea de-a 8-a ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul şi rolul pe care cele 4 universităţi de stat timişene le deţin în elita învăţământului academic românesc.

Pentru a treia oară, CCIAT va acorda Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială, distincție care va fi înmânată de prof.univ.dr. Dan Gaiță, câștigătorul ultimelor două ediții.

Pentru activități și realizări deosebite, CCIA Timiș va acorda și câteva premii speciale: Trofeul de Excelență pentru cel mai inovativ start-up; Trofeul de Excelență pentru Competitivitate Investițională; Trofeul de Excelență pentru Cultură.

De asemenea, vor fi acordate diplome aniversare unor firme care sărbătoresc momente speciale în activitate.

Asemeni edițiilor anterioare, premiile vor fi înmânate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administrației publice locale – Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș, Primarul Municipiului Timișoara, de personalități ale mediului academic și diplomatic: Oana Cristina Popa – Ambasadorul României la Belgrad, Marius Lazurca – Ambasadorul României la Budapesta, Simona Neumann – Director Executiv Asociația „Timișoara, Capitală Culturală Europeană”.

Participanţii la eveniment se vor bucura de momente artistice de excepţie oferite de Filarmonica „Banatul” Timișoara, Casa de Cultură a Studenţilor Timișoara și Trupa de dans
Reflex. Invitat special în concert extraordinar: Corina CHIRIAC.

Informații suplimentare la tel. 0722/503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – Consilier Relaţii Publice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !